Wat is er nodig om veilig te blijven in de digitale wereld?

Perfect Day, een Nederlands cybersecurity bedrijf, organiseert op 23 november een webinar 'Wat is er nodig om veilig te werken in de digitale wereld'.

“Een cyberaanval? Waarom zou mij dat overkomen? Wat valt er bij mij nou te halen?”. Het zijn veelgehoorde reacties van ondernemers als ze gewezen worden op de risico’s van een cyberaanval. Als gevolg daarvan hebben veel bedrijven hun cybersecurity onvoldoende op orde en is ransomware opnieuw de grootste cyberdreiging voor het mkb.


Cybersecurity breder dan techniek
Wat veel mensen niet weten is dat cybersecurity verder gaat dan alleen technische oplossingen vinden en een cyberverzekering afsluiten. Zorg niet alleen voor een eenvoudig te beheren, goed beveiligde IT-omgeving, maar neem ook vooral jouw werknemers en collega’s hierin mee. Security wordt meer en meer een kwestie van prioriteiten stellen. Elk beveiligingsplan begint met een goed begrip van de voornaamste risico’s en waar die vandaan komen.

Programma van het webinar
Waarom is jouw bedrijf óók interessant voor criminelen?
Hoe gaan ze te werk en hoe komen ze bij je binnen?
En wat kost een IT-downtime jouw bedrijf?
Hoe betrek je jouw medewerkers bij dit proces?

Op 23 november om 16.00 uur leggen Reijer van Woudenbergh van Perfect Day en Chris Franso van Fastbyte je dit en nog veel meer graag uit op een interactieve wijze, met veel praktijkvoorbeelden.


Aanmelden kan via de registratiepagina op de website van Fastbite.

Geplaatst op 16-11-2021

< VorigeVolgende >


Share on: