Webinar: Construction Risk Management professional indemnity

De afgelopen drie jaar zijn tumultueus geweest op de markt voor beroepsaansprakelijkheid. Op woensdag 1 december organiseert Commercial Risk een Engelstalig webinar over dit interessante onderwerp.

De afgelopen drie jaar zijn tumultueus geweest voor de markt voor beroepsaansprakelijkheid, sinds Lloyd's of London is begonnen met een herziening van de verliesgevende branches. Portefeuilles voor beroepsaansprakelijkheid behoorden tot de slechtste branches en bouwrisico's presteerden het slechtst. De markt voor beroepsaansprakelijkheid voor de bouw kreeg vervolgens op twee fronten klappen: claims voor bekleding/brandveiligheid na de Grenfell-brand en een toename van het aantal grote claims uit projectpolissen.
 
Het is zeer waarschijnlijk dat de markt voor beroepsaansprakelijkheid voor de bouwsector voorgoed zal veranderen, waarbij verzekeraars kritischer zullen zijn wat betreft het soort risico's dat zij bereid zijn te dekken en de dekking van de polis mogelijk zal worden beperkt in combinatie met het vermijden van bepaalde aanbestedingsmethoden.
 
Hoe de toekomstige vereisten en risicobereidheid van de eigenaar, aannemer en ontwerper inzake beroepsaansprakelijkheid te beheren, zal het onderwerp zijn van een live paneldiscussie tussen deskundige vertegenwoordigers uit de bouwsector, verzekeraars en advocaten.
 
Kom ook meer te weten op 1 december en reserveer hier uw gratis plaats!
Het webinar is Engelstalig.
Geplaatst op 19-11-2021


Share on: