William van de Watering naar Arcus Letselschade

Na 15 jaar vennoot te zijn geweest bij GRM Expertises, heeft William van de Watering besloten om de laatste jaren van zijn carrière aan de slachtofferkant te werken. Per 1 maart 2022 start William als operationeel directeur bij het door zijn zoon Jorg van de Watering opgerichte advocatenkantoor Arcus Letselschade BV, het kantoor is gespecialiseerd in letselschade en staat enkel slachtoffers en nabestaanden bij.


William heeft aan het begin van zijn loopbaan ook korte tijd als belangenbehartiger gewerkt en wederom ziet hij het bijstaan van slachtoffers met veel plezier tegemoet. “De letselschaderegeling blijft een interessant vak en ik doe mijn werk nog steeds met veel plezier. Ik moet er niet aan denken nu te stoppen. Zowel aan de verzekeraarskant als aan de slachtofferkant staat het slachtoffer centraal, zodat het wat dat betreft geen verschil maakt voor wie je optreedt. De bedoeling is dat het slachtoffer zijn of haar schade betaalt krijgt als gevolg van het overkomen schadeveroorzakende incident. Niet meer en niet minder.”

Vorige week werd al bekend dat de Robert Geers en William van de Watering per februari volgend jaar afscheid nemen als directeur bij GRM Expertise. De leiding bij GRM Expertise wordt overgedragen aan Bianca Vrolijk en John Peerbolte. 

Nu GRM Expertises een nieuw mt heeft met een ervaren team aan schaderegelaars vindt William dat het verantwoord is om deze overstap te maken.
Geplaatst op 23-11-2021


Share on: