Brandpreventiemaatregelen rond de jaarwisseling

Het is coronatijd en het afsteken van vuurwerk is verboden. En ook al verwacht het Verbond van Verzekeraars minder vuurwerkschade dan in 2020 en de jaren daarvoor, toch is de kans op brand rond de jaarwisseling vele malen groter dan brand gedurende de rest van het jaar. Om brand rond de jaarwisseling te voorkomen heeft Burghgraef van Tiel & Partners een aantal preventiedocumenten opgesteld.

“Om brand te voorkomen delen we maar al te graag onze tips met betrekking tot de maatregelen die je als bedrijf kunt treffen om de kans op branden rond de jaarwisseling aanzienlijk te verkleinen. Speciale aandacht verdienen de scholen, want scholen zijn vanwege corona momenteel gesloten, maar lopen wel altijd risico op brandstichting”, aldus Jurjen Burghgraef van Burghgraef van Tiel & Partners.

Burghgraef van Tiel heeft een tweetal documenten opgesteld waarin u kunt lezen wat gedaan moet worden om de kans op brand te verkleinen. Een algemeen document en een specifiek voor scholen. Better safe than sorry!

 

Organisatorische maatregelen rond de jaarwisseling

Organisatorische maatregelen rond de jaarwisseling voor scholen


Het delen van deze documenten is uiteraard toegestaan. Hoe meer mensen hiervan op de hoogte zijn, des te beter! Het vermelden van de bron van deze documenten wordt bijzonder op prijs gesteld.

 

https://www.risicoinspecties.nl/
Geplaatst op 30-12-2021
Share on: