Ervé B.V. en Ervé Clean betrekken samen nieuw bedrijfspand in Weert

Ervé B.V., gespecialiseerd in sloopwerken/demontage, ontruimingen, asbestsaneringen en projectmanagement, en Ervé Clean, gespecialiseerd in reconditionering na brand- water-, stormschades en milieu incidenten, hebben recentelijk samen een nieuw en volledig duurzaam bedrijfspand in Weert betrokken.

Ervé B.V. is in 2011 opgericht en was destijds vooral gespecialiseerd in sloopwerken en demontage. Om opdrachtgevers meer te kunnen ontzorgen werd het bedrijf, mede door de brede kennis en ervaring, al vrij snel uitgebreid met asbestsanering en management/calamiteiten. Daarbij staan bij het bedrijf duurzaamheid en circulaire sloopwerken hoog in het vaandel en zijn er door de jaren heen zijn al veel unieke en complexe opdrachten afgerond waarbij Ervé B.V. 24/7 klaarstaat. 
 
Na een aantal jaren is, mede op verzoek van diverse opdrachtgevers, Ervé Clean in het leven geroepen. Het bedrijf is gestart in Heythuysen, maar al snel bleek dat men daar het bedrijfspand begon te ontgroeien.  

Dit jaar is daarom besloten om samen met Ervé B.V. te verhuizen naar één centrale locatie in Weert. Vanaf deze centrale locatie worden tevens milieu incidenten aangestuurd, onder meer drugsdumpingen e.d.
 
Alle medewerkers zijn gediplomeerd en oplossingsgericht en kunnen met hun kennis de opdrachtgevers volledig van a tot z ontzorgen.
Vanuit het nieuwe bedrijfspand is Ervé B.V. klaar voor de toekomst.
 
 
Ervé B.V. en Ervé Clean zijn gevestigd aan de Rissezijweg 2, 6604 RV in Weert.
Geplaatst op 03-12-2021

< VorigeVolgende >


Share on: