Mitchel Put nieuw gezicht bij BELFOR Alkmaar

Per 1 januari wordt Mitchel Put projectverantwoordelijk voor de BELFOR vestiging in Alkmaar. Mitchel werkt sinds 2018 voor het bedrijf en de reden voor deze keuze heeft enerzijds te maken met de ambities van Mitchel en anderzijds met de groei die BELFOR wil realiseren.

"Mitchel Put is inmiddels een gezicht waar men niet omheen kan in de markt van reconditionering. De afgelopen jaren heeft hij zijn eigen stempel weten te drukken op de kwaliteit, servicegerichtheid en ook een luisterend oor weten te bieden aan onze gedupeerden." 
Dave van den Berg, regiomanager bij BELFOR in Noord-Holland, kan dan ook alleen maar beamen dat Mitchel zich in de laatste jaren verder heeft ontwikkeld binnen BELFOR en er met zijn enthousiasme voor heeft gezorgd dat hij in de markt, vanuit de vestiging Weesp, op een positieve manier is opgevallen. 

"Met dit enthousiasme dien je dan ook wat te doen", aldus Van den Berg, en daarom zal Mitchel per januari aanstaande projectverantwoordelijk worden voor de vestiging in Alkmaar. 

John Goesinne zal ondersteuning gaan bieden op de vestiging Weesp en gaat zich daarbij voornamelijk concentreren op de regio Groot Amsterdam en incidenteel bijspringen op de vestiging in Alkmaar. 

Algemeen directeur Vincent Talle vult tot slot aan: "Met deze keuze creëren we nieuwe mogelijkheden voor de verdere ontwikkeling van de Noord-Hollandse vestigingen van BELFOR op zowel kwaliteit, service en uitbreiding van het werkgebied. Deze zet past dan ook in zijn geheel in de toekomstvisie van BELFOR."

Geplaatst op 10-12-2021

< VorigeVolgende >


Share on: