VACATURE UNIVÉ NOORD-NEDERLAND: Adviseurs Particulier

Ben jij een financieel professional en toe aan jouw volgende stap? Reageer dan snel op deze uitdagende vacature en adviseer onze leden over het voorkomen en beperken van risico’s!

Bij Univé Noord-Nederland zoeken we meerdere Adviseurs Particulier


Wie zijn wij?
Het mooie van Univé? Dat zijn de mensen, de resultaten, de geschiedenis, de cultuur, het ontstaan en de betrokkenheid.Dat is samenwerken. Een coöperatie zonder winstoogmerk. Supporter van Sport en een 9 voor klantvriendelijkheid.Wij richten ons op het voorkomen van risico’s, het beperken van gevolgen en we verzekeren alleen als het echt nodig is. Coöperatie Univé bestaat uit acht verschillende regionale Univé’s, zodat we op landelijk én lokaal niveau altijd dicht bij onze leden zijn. Univé Noord-Nederland is daar één van, met 14 winkels in de provincies Groningen, Friesland, Drenthe en Overijssel. Bij Univé ontwikkelen we samen continu nieuwe producten, diensten én onszelf.Alles voor onze leden! Dat is het mooie van Univé.

De uitdaging
Samen, Dichtbij en Doen. Bij Univé Noord-Nederland geven we op tal van manieren uiting aan onze kernwaarden. Zo zetten we ons samen met onze leden in voor bijvoorbeeld zorgeloos wonen. Als Univé-adviseur help jij onze leden met het voorkomen en beperken van risico’s en zorg je ervoor dat ze voor andere risico’s verzekerd zijn. Jij bent de risicospecialist en zet jouw deskundigheid, daadkracht en enthousiasme in tijdens de vele gesprekken die jij voert. Je bent in staat de vraag van mensen op te halen en kunt ze door te luisteren en door te vragen een advies geven dat past bij de situatie en bij de leden.
 
Als adviseur kom je te werken in ons telefoonteam of in onze winkel. Maar wat je werkplek ook wordt; je bent het eerste aanspreekpunt voor onze leden en het visitekaartje van onze coöperatie. Wij zijn namelijk niet zomaar een verzekeraar, wij zetten net dat stapje extra. We zijn een actieve ledenorganisatie die er voor haar leden is op de belangrijke momenten in het leven. Dat doen we door dichtbij, proactief en betrokken te zijn en mensen samen te brengen. Daarom vinden we het belangrijk dat je weet wat er lokaal speelt en dat je verbonden bent met de regio.
 
Wie ben jij
  • MBO-4 werk- en denkniveau;
  • Wft Basis, Wft Schade Particulier en Wft Vermogen of de bereidheid om deze op korte termijn te behalen;
  • En ben je woonachtig in ons werkgebied. Je kent de regio en weet wat er speelt.

Daarnaast heb je
Je bent behulpzaam, oprecht geïnteresseerd en sociaal en houdt van het voeren van een leuk gesprek. Gelukkig maar, want gesprekken voer je in deze functie genoeg! Daarnaast ben je flexibel, een goede netwerker en communicatief sterk. Je bent gedreven en doet er alles aan dat onze leden zich gehoord en geholpen voelen. Je bent dan ook klant- en oplossingsgericht en een doener. Vanuit je nieuwsgierige houding zie je commerciële kansen die je met beide handen aanpakt.

Wat bieden wij?
  • Het salaris is afhankelijk van je opleiding, ervaring en competenties en bedraagt maximaal € 3.427,- bruto per maand op basis van 38 uur.
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een goede pensioenregeling, een 13e maand, een reiskostenvergoeding voor de dagen die je op kantoor werkt en een thuiswerkvergoeding voor de dagen die je thuiswerkt. Uiteraard krijg je bij ons als verzekeraar korting op de verzekeringen die je bij Univé afsluit.
  • De mogelijkheid om gedeeltelijk thuis te werken.
 
Wij bieden je daarnaast een afwisselende en uitdagende baan waar je de ruimte krijgt om te leren en te groeien. Zo krijg je onder meer toegang tot ruim 120 trainingen via GoodHabitz. Ook hebben we een speciaal vitaliteitsprogramma. Je komt te werken in een gezellig team vol leuke en gedreven collega’s. We vinden het belangrijk dat je je werk met plezier uitvoert. Daarom hebben we binnen Univé Noord-Nederland aandacht voor elkaar en hechten we waarde aan een prettige, informele werksfeer. Het gaat om een functie voor minimaal 24 uur per week. We beginnen met een tijdelijk contract van 12 maanden met de intentie om je uiteindelijk een vast contract aan te bieden.
 
Overige informatie
Ben je enthousiast geworden? Solliciteer dan via de sollicitatiepagina. Je kunt binnen enkele dagen een reactie verwachten. 
 
Wil je eerst meer weten over de vacature?
Neem dan contact op met Sandra Bezuijen via sandra.bezuijen@unive.nl
 
De aanvraag van een VOG en een screening zijn onderdeel van de sollicitatieprocedure.
 
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld
Geplaatst op 15-01-2022