Vanderwal & Joosten gaat verder als McLarens

Op 11 december jl. tijdens de Christmas Tree DRIVE THRU van Vanderwal & Joosten, werd bekendgemaakt dat het expertisebureau verdergaat onder de naam McLarens. Een jaar na de overname van VWJ door McLarens verdwijnt de naam Vanderwal & Joosten definitief uit de markt.

In een tot parcours omgebouwde evenementenhal werden relaties met hun gezin in hun auto verwelkomd. Zij ontvingen uit handen van de kerstman en een aantal hulpkerstmannen een hapje en drankje als dank voor de samenwerking in 2021. De in kerstsfeer opgebouwde route was aan het einde voorzien van een grootse aankondiging dat VWJ voortaan doorgaat onder de naam McLarens BV. De traditionele boom werd weliswaar aangeboden door McLarens, maar wel met dezelfde wens als alle eerdere jaren: “Dank voor uw komst en dank voor de samenwerking.” Want alles blijft voor opdrachtgevers hetzelfde, alleen de naam verandert.

De in januari aangekondigde overname zou voor McLarens nieuwe markten in Europa openen en het zou McLarens mogelijkheden bieden voor expertise op het gebied van constructie en aansprakelijkheid. Door deel uit te maken van een internationaal concern zou Vanderwal & Joosten op zijn beurt gemakkelijker in het buitenland kunnen opereren, al dan niet met de inzet van lokale collega’s. Bovendien werd op deze wijze de continuïteit geborgd.

Algemeen directeur Gerrit Taal: “De naamswijziging is een volgende stap in het beleid dat wij hebben uitgezet. Wij zullen onze dienstverlening breder gaan inzetten, waarbij we ons niet alleen richten op meer internationale opdrachten, maar ook op uitbreiding van de business lines. Wil je internationaal wat voorstellen, dan moet je tot de drie grote jongens behoren. Dankzij de naamsverandering worden we als zodanig herkend en kunnen we gemakkelijker penetreren in het internationale netwerk.”

Bereikbaarheid

Vanaf vandaag is de site te bereiken via https://www.mclarens.com/nl/
Per e-mail is McLarens bereikbaar via: infoNL@mclarens.com

Alle overige e-mailadressen zijn nagenoeg gelijk gebleven. Het enige wat u nog hoeft te doen is @vwj.nl te vervangen door @mclarens.com.

In het decembernummer van het SCHADE magazine is een compleet artikel gewijd aan de naamswijziging. Het blad valt nog vóór de kerst op de mat. Geen abonnement? Dan is het nu tijd om er een aan te vragen. Dat doe je hier.

Geplaatst op 13-12-2021

< VorigeVolgende >


Share on: