Erwin van Rijn start De Rijdende Bouwkundige

Per 1 januari heeft register-expert Erwin van Rijn zijn eigen expertisebureau opgezet. Onder de naam De Rijdende Bouwkundige geeft hij adviezen bij gebouwschades en bouwkundige vraagstukken.

Na zijn afgeronde opleidingen mbo en hbo Bouwkunde is Erwin zijn carrière begonnen bij een wereldwijd bouwkundig adviesbureau, waar hij jarenlang zowel nationaal als internationaal heeft gewerkt. 
 
Hierna heeft hij even geproefd van het werken bij een architectenbureau, maar al snel bleek dat Erwin meer affiniteit heeft met bouwkundige vraagstukken en het adviseren van klanten. Sinds 2011 is hij dan ook werkzaam in de expertisebranche en is hij ingeschreven bij het NIVRE en geregistreerd Register-Expert. Daarnaast heeft hij de Europese erkenning als schade-expert FUEDI-ELAE in zijn bezit.  
 
Erwin speelde al langer met de gedachte om zijn eigen bedrijf te starten en inmiddels is hij begonnen als zelfstandig ondernemer onder de naam De Rijdende Bouwkundige. Erwin wordt ingehuurd door verschillende expertise bureaus, waaronder Hommeles Expertise, en zal hij opdrachten voor gedupeerden op zich gaan nemen. Tevens zullen er door hem bouwtechnische keuringen worden uitgevoerd. 

Geplaatst op 14-01-2022

< VorigeVolgende >


Share on: