Guus Bensbach start als kwaliteitscoördinator bij TOP Expertise

Per 1 februari 2022 start Guus Bensbach als kwaliteitscoördinator bij TOP Expertise. Guus is gepokt en gemazeld in allerlei (schade)verzekeringen, met (bedrijfs)aansprakelijkheid en CAR als prominent aandachtsgebied. Naast schadebehandelaar is Guus actief geweest als klachtencoördinator (rechtsbijstand). In de functie van schade(team)jurist deed hij de (collegiale) advisering, kantonprocedures, begeleiding van rechtbankzaken, kwaliteitscontrole en (brand)regres.

Guus vertelt: “Recent kwam de vacante functie kwaliteitscoördinator bij TOP Expertise voorbij. Een mooie nieuwe kans, die ik met beide handen heb aangegrepen. De schadematerie vind ik boeiend. Ook ben ik benieuwd naar de rolwisseling van opdrachtgever van expertise naar uitvoerder daarvan in een kleinschalige organisatie.”
 
Het bouwkundige en installatietechnische expertisebureau telt inmiddels dertig medewerkers en heeft vestigingen in Rotterdam en Zwolle. Na de forse groei van het expertisekorps in de afgelopen jaren wil TOP Expertise zich verder blijven ontwikkelen. Met de komst van Guus Bensbach verwachten zij hierin de volgende, mooie stap te kunnen zetten.
Geplaatst op 28-01-2022

< VorigeVolgende >


Share on: