Henk Timmer treedt terug uit Raad van Bestuur Achmea

Chief Risk Officer Henk Timmer (61) treedt per 1 maart 2022 terug uit de Raad van Bestuur van Achmea. Na een dienstverband van bijna 25 jaar, waarvan acht jaar als lid van de Raad van Bestuur (twee termijnen), heeft hij besloten zich meer te gaan richten op toezichthoudende functies. Het moment van vertrek is in goed overleg bepaald met de Raad van Commissarissen en de voorzitter van de Raad van Bestuur van Achmea.

Bianca Tetteroo, voorzitter Raad van Bestuur: “Henk Timmer is de afgelopen jaren van groot belang geweest bij de ontwikkeling van Achmea, onder meer op het hele riskdomein. Zijn vakgebied is sterk geëvolueerd en wij zijn verheugd dat er binnen ons bedrijf een stevig fundament staat. Wij bedanken Henk voor de fijne samenwerking en wensen hem veel geluk en succes.”
 
Jan van den Berg, voorzitter Raad van Commissarissen van Achmea: “Henk Timmer heeft zich een zeer kundig en betrokken bestuurder getoond. Als lid van de Raad van Bestuur en Chief Risk Officer heeft hij zich met veel enthousiasme en kennis ingezet voor Achmea. Wij zijn Henk dankbaar voor zijn grote bijdrage aan de ontwikkeling van Achmea en wensen hem veel succes in de toekomst.“

Het proces van invulling van de ontstane vacature in de Raad van Bestuur loopt nog. Zodra hierover meer bekend is volgt nadere informatie. 
Geplaatst op 28-01-2022

Volgende >


Share on: