Online NIS bijeenkomst op 13 januari 2022

Aanstaande donderdag 13 januari wordt het nieuwe NIS-jaar afgetrapt. Tijdens de online bijeenkomst bespreken Arvin Kolder en Armin Vorsselman de belangrijkste ontwikkelingen van 2021 in het personenschaderecht en geven ze tevens een vooruitblik.

Tijdens deze online bijeenkomst worden de belangrijkste ontwikkelingen van 2021 in het personenschaderecht besproken. Hierbij komen de in het afgelopen jaar verschenen relevante rechtspraak, literatuur en wet- en regelgeving aan de orde. Tijdens deze terugblik op 2021 wordt stilgestaan bij uiteenlopende onderwerpen op het brede terrein van de personenschade: van onrechtmatige daad tot schadebegroting, van causaliteit tot kwalitatieve aansprakelijkheid, van smartengeld tot werkgeversaansprakelijkheid en van bewijslevering tot verzekeringsrechtelijke aspecten.

Gedurende de cursus wordt overigens niet alleen teruggeblikt, maar ook vooruit gekeken; welke ontwikkelingen in het personenschaderecht kunnen we vermoedelijk in 2022 verwachten? Tijdens de lezing geven de docenten bovendien praktische tips, die direct toepasbaar zijn bij de dagelijkse behandeling van personenschadezaken.

Inschrijven kan nog. Stuur een mail naar 
nissecretaris@gmail.com.
Geplaatst op 11-01-2022

< VorigeVolgende >


Share on: