VACATURE MCLARENS: Elektrotechnisch / Werktuigbouwkundig schade-expert

Het achterhalen van de toedracht en de omvang van een schade is niet altijd eenvoudig. Wij zijn McLarens BV, schade-expertisebureau en hebben ons vak ervan gemaakt om hierin duidelijkheid te scheppen. Wij zijn in Nederland al meer dan vijfentwintig jaar toonaangevend als expertisebureau in binnen- en buitenland. Met name bouwkunde, civiele techniek, werktuigbouwkunde, milieukunde, chemie, agrarisch en juridisch zijn speerpunten in onze expertise. Onze experts werken vanuit vier kantoren in Utrecht, Schiphol, Rotterdam en Eindhoven en behandelen met name schadegevallen in Nederland maar ook wereldwijd

Complexe schade? Appeltje Eitje!

Als “Electrotechnisch / Werktuigbouwkundig Schade-expert” zet jij je technische expertise dagelijks in om de omstandigheden bij (complexe) schadekwesties en alles wat hier direct aan verbonden is te onderzoeken. Met jouw van nature aanwezige nieuwsgierigheid achterhaal je mogelijke oorzaken en effecten en voert hieromtrent overleg met de betrokken partijken op elk niveau. Omdat jij de complexiteit doorziet van zowel het schadeonderzoek als de belangen die bij partijen spelen, kunnen onze klanten rekenen op een optimale behandeling, persoonlijk contact en een deskundig antwoord op hun vragen. De uitkomsten van jouw (gedegen) onderzoek leg je vast in heldere rapportages en correspondentie.  
 
Vereisten voor de functie
  • Een vooropleiding op minimaal HBO-niveau in de discipline Elektrotechniek of Werktuigbouwkunde of; 
  • Je bent klantgericht ingesteld;
  • Je kunt omgaan met zowel kleine als grote financiële belangen en de dynamiek eromheen
  • Je organiseert je eigen werk efficiënt en je hebt een no-nonsense werkmentalite
  • Je bent communicatief vaardig en nagenoeg foutloos in woord en geschrift (NL/ENG); 
  • Inschrijving als NIVRE-re of de ambitie dat binnen 5 jaar te worden;
  • Enige werkervaring en een goede beheersing van de Engelse taal is een pré;
  • 32/40 uur p/w beschikbaar;
  • In het bezit van rijbewijs B.
 
Wij bieden jou een dynamische en zeer afwisselende baan in een boeiend en betrokken team van experts. Je ontvangt een uitstekend salaris, een leaseauto, een premievrij pensioen, een dertiende maand en een bonusregeling. 
 
Is je interesse gewekt, stuur ons dan een bericht met je motivatie en CV per e-mail aan sollicitatie@mclarens.com en wie weet word jij onze nieuwe collega! 

Na ontvangst word je uiterlijk binnen 3 weken geïnformeerd. 
 
Je motivatie vinden wij erg belangrijk, daarom zullen wij berichten zonder jouw persoonlijke toelichting niet in behandeling nemen. 
 
Voor vragen kun je telefonisch contact opnemen met onze HR-afdeling op telefoonnummer 030-2802012.
 
Tot slot een bericht voor werving- en selectiebureaus: acquisitie wordt dus echt niet op prijs gesteld.  
Geplaatst op 12-01-2022