Van den Berg Autoschade sluit aan bij Autoschade Herstel Groep

Van den Berg Autoschade is met de vestigingen in Vlissingen en Goes onlangs toegetreden tot Autoschade Herstel Groep. Van den Berg is al ruim vijftig jaar een vertrouwde naam in de regio, maar ook in de markt. Met in totaal 35 medewerkers staan de bedrijven voor service, kwaliteit en veiligheid.

De ontwikkelingen in de markt en innovaties worden nauwlettend gevolgd. Van den Berg Autoschade investeert in up-to-date kennis en equipment. Zo is Van den Berg bijvoorbeeld Tesla Appproved Bodyshop voor de regio Zeeland en omstreken. Naast autoschade is het bedrijf ook gespecialiseerd in ruitschade, caravan- & camperherstel, velgenservice, stralen & poedercoaten, en beschikt het over een 24/7 wasstraat. 

Rien en Heike van den Berg: “De samenwerking met Autoschade Herstel Groep stelt ons in staat nieuwe markten te bewerken waar landelijke dekking een voorwaarde is en individuele bedrijven lastig of zelfs geen toegang tot hebben. Hiermee geven wij een extra dimensie aan de continuïteit van onze bedrijven. Door ons aan te sluiten bij AHG profiteren we tevens van kennisdeling en samenwerking met de andere aangesloten herstellers terwijl we zelfstandig blijven ondernemen.” 

Guus van Dreven, algemeen directeur AHG: “Met de aansluiting van Van den Berg Autoschade sluiten wij twee professionele en vooraanstaande bedrijven aan die onder leiding staan van een ondernemende familie die gepokt en gemazeld is in de schadebranche. En voor onze opdrachtgevers breiden wij zo onze landelijke dekking uit.”
Geplaatst op 28-01-2022

< Vorige


Share on: