Van Traa Advocaten organiseert webinar Duurzaam Transport

Op donderdag 27 januari organiseert Van Traa Advocaten een webinar over Duurzaam Transport. De transportsector wordt gezien als een van de grote vervuilers en het is duidelijk dat ook het transport (verder) zal gaan vergroenen. Tijdens het webinar wordt ingegaan op de vragen: waar staan we nu, waar gaan we naartoe, welke juridische kaders zijn er (nodig) en welke kansen/uitdagingen brengt de duurzaamheidstransitie?

De klimaatcrisis is één van de grootste issues van deze tijd. Wetenschappers noemen de transportsector als één van de grote vervuilers. Duidelijk is dat ook het transport (verder) zal gaan vergroenen. En dat de transitie naar zero-emissie of zelfs een circulair transport een echte uitdaging is.

Jolien Kruit en Marc van Maanen schreven op verzoek van de Koninklijke Vereeniging Handelsrecht een preadvies over 'Sustainable Transport'. Tijdens dit webinar gaan zij in op de vragen: waar staan we nu, waar gaan we naartoe, welke juridische kaders zijn er (nodig) en welke kansen/uitdagingen brengt de duurzaamheidstransitie?
 
Datum: donderdag 27 januari 2022
Tijdstip: 16.00-17.00 uur

Programma
'Verduurzaming: Van optie tot noodzaak, maar hoe dan?'
Jolien Kruit, partner, Transport & Logistiek
 
'Digitalisering en logistieke platforms, contract management en de modal shift'
Marc van Maanen, partner, Internationale Handel en Logistiek
 
Vragen / discussie

Dagvoorzitter: Leendert van Hee, partner, Transport & Logistiek
 
Ook de lezers van SCHADE magazine zijn van harte uitgenodigd om deel te nemen aan dit online event; aanmelden kan hier. Indien u collega’s of andere geïnteresseerden voor dit webinar kent, aarzel dan niet deze uitnodiging aan hen door te zenden.
Geplaatst op 18-01-2022

< VorigeVolgende >


Share on: