WTW benoemt Stefan Weda als Benelux Head of Corporate Risk & Broking

WTW (Willis Towers Watson), wereldwijd advies- en brokingbedrijf, heeft vandaag Stefan Weda benoemd als Benelux Head of Corporate Risk & Broking (CRB).

Weda zal per 1 mei in zijn nieuwe rol beginnen en wordt verantwoordelijk voor het stimuleren van strategische groei van CRB in de Benelux, naast de algemene aansturing van de business en de operationele transformatie.

Hij komt van Aon, waar hij in zijn 23-jarige carrière een reeks leidinggevende functies heeft bekleed, waaronder zijn meest recente functie als Chief Commercial Officer voor Aon's Commercial Risk, Health & Wealth business in Nederland. Zijn eerdere functies waren onder meer Chief Broking Officer en Managing Director van Global Accounts.

Anne Pullum, Head of Europe, WTW, zegt: "Stefan is een bewezen leider met een indrukwekkende staat van dienst op het gebied van het creëren van mogelijkheden en oplossingen die zowel klanten tevreden stellen als strategische groei stimuleren. De Benelux-landen zijn een belangrijke focus voor WTW en we zien veel onbenut potentieel voor onze innovatieve risico-oplossingen en wereldwijde expertise."

Angel Hoover, Head of Benelux, WTW, zegt: "Stefan speelt een sleutelrol in de transformatie van onze CRB-activiteiten in 2022, waarbij we ons als essentiële partner voor onze klanten positioneren. Onze ambities omvatten het identificeren van strategische investeringen, verdere digitalisering van onze activiteiten en het stroomlijnen van ons bedrijfsmodel. Stefans inzichten, ervaring en people leadership-vaardigheden zullen essentieel zijn bij het realiseren van deze doelstellingen."

Weda zal ook de rol van Head of CRB voor WTW Nederland op zich nemen. Catherine Lesourd zal de rol van Head of CRB voor WTW Belgium toevoegen aan haar huidige rol als Head of CRB voor WTW Luxembourg.
Geplaatst op 20-01-2022

< VorigeVolgende >


Share on: