ARAG en HDI bundelen krachten in strategische samenwerking

DI Global Specialty SE, de wereldwijd opererende verzekeringsspecialist voor de zakelijke sector, brengt zijn rechtsbijstand portefeuille in beheer bij rechtsbijstandsverzekeraar en juridisch probleemoplosser ARAG. Daarmee versterken ARAG en HDI hun samenwerking in de markt voor zakelijke rechtsbijstandverzekeringen.

Faisal Setoe, Managing Director van HDI Global Specialty SE Nederland: “ARAG en HDI Global Specialty SE werkten al samen in verschillende landen. Deze overeenkomst is een logische vervolgstap. We zijn blij dat onze klanten vanaf nu kunnen profiteren van de hoogwaardige juridische hulp van ARAG en kijken uit naar het ontwikkelen van meer proposities in de toekomst.”
 
Marc van Erven, CEO bij ARAG: “Deze krachtenbundeling met HDI past perfect bij de ambitie om onze positie in de zakelijke sector te versterken. Wij zijn zeer verheugd dat we nog meer klanten in dit segment kunnen laten ervaren wat ARAG te bieden heeft en kijken ernaar uit om samen met HDI deze portefeuille verder uit te bouwen.”
 
De portefeuille voor HDI heeft een omvang van 1400 polissen en komt vanaf 1 januari 2022 in beheer van ARAG.
Geplaatst op 15-02-2022

Volgende >


Share on: