Beazley gaat met nieuwe, digitale divisie van start

De nieuwe divisie van Beazley moet de digitale toegang voor wereldwijde brokingpartners transformeren. De nieuwe hub brengt underwriting-, schade-, technologie- en operationele experts samen in één cross-functioneel team, om naadloze digitale toegang en diensten te leveren tot een reeks hoog volume, lagere premie producten voor haar wereldwijde broking partners.

Ian Fantozzi, CEO van Beazley Digital: "Nu technologie een steeds belangrijkere rol speelt bij het faciliteren van verzekeringsbemiddeling en portefeuillebeheer, kunnen we nu toegang bieden tot de digitale distributiekanalen die onze makelaarspartners willen gebruiken - portals, API's, market hubs en e-mail. Ondersteund door de menselijke ervaring en interactie waar onze makelaars zo veel waarde aan hechten. Wij hebben het team zo georganiseerd dat we één Beazley-contactpunt kunnen bieden voor toegang tot meerdere lijnen en digitale diensten via een selectie van digitale kanalen."
 
De kerndoelstellingen van Beazley Digital zijn:
  • Briljante basics - ervoor zorgen dat de digitaal verhandelde producten van Beazley consistente technologie gebruiken om geautomatiseerde oplossingen te bieden die de responstijden minimaliseren en het aantal doorverwijzingen verminderen.
  • Makelaars ontmoeten waar ze willen - toegang bieden tot de producten via de digitale distributiekanalen die passen bij de behoeften van de makelaars.
  • Eenvoudige toegang tot specialisten - digitale transacties ondersteunen met eenvoudige toegang tot onze experts, zodat vragen in één keer bij de juiste personen terechtkomen.
  • Gegevens gebruiken om inzicht te verwerven - gegevens en inzichten delen met makelaars om het portefeuillebeheer te verbeteren.
  • Streven naar beter - luisteren naar en samenwerken met makelaars en ons ecosysteem van technologiepartners om de manier waarop we de producten en diensten leveren voortdurend verbeteren.
 
Beazley is deelnemer aan de Lloyd’s markt, de grootste en oudste verzekeringsmarkt ter wereld. Met activiteiten in Europa, de Verenigde Staten, Canada, Latijns-Amerika en Azië, verzekerde Beazley in 2020 wereldwijd bruto premies ter waarde van $ 3.563.8 miljoen. Alle Lloyd's syndicaten hebben een A rating van A.M. Best. Via het makelaarsnetwerk van Lloyd's en de handelslicenties van de markt heeft Beazley toegang tot een breed scala van verzekerings- en herverzekeringsbedrijven over de hele wereld.
Geplaatst op 04-02-2022

< Vorige


Share on: