Koen Sauerborn benoemt als directeur taxaties Troostwijk

Troostwijk heeft per 1 februari 2022 Koen Sauerborn benoemd als directeur voor de afdeling bedrijfseconomische taxaties. In deze rol wordt hij eindverantwoordelijk voor de aansturing, de groeiambities en strategische richting van de taxatieafdeling. Ook treedt hij toe tot het managementteam van Troostwijk. Koen volgt hiermee Pieter Bakker op, die deze positie tijdelijk heeft ingevuld.

De afgelopen twee jaar was Koen samen met Jos Noort en Remko den Hartog als teamleiders gezamenlijk verantwoordelijk voor bedrijfseconomische taxaties van (beleggings)portefeuilles, kantoor- en bedrijfsgebouwen, fabriekscomplexen, winkels, projectontwikkelingen en uitpondprojecten. 

Daarnaast verzorgde hij taxaties van commercieel onroerend goed. Dit deed hij voor een brede groep opdrachtgevers, variërend van grote institutionele beleggers tot kleinere eigenaars/gebruikers. In zijn nieuwe rol zal Koen inhoudelijk betrokken blijven bij deze werkzaamheden.

Troostwijk Groep bestaat al ruim 90 jaar en is toonaangevend op het gebied van taxaties, waarderingen, schaderegelingen, risico-inspecties, preventie advies en consultancy. Troostwijk Groep is gevestigd in Nederland, België en Italië, en opereert zowel internationaal als lokaal met ruim 200 medewerkers. Klanten zijn beursgenoteerde (multinationale) ondernemingen, maar ook kleinere ondernemingen en particulieren.
Geplaatst op 08-02-2022

Volgende >


Share on: