PS Calamiteiten heeft Snoek Reconditionering overgenomen

PS Calamiteiten heeft een nieuwe stap gezet binnen zijn groeistrategie met de overname van Snoek Reconditionering. Snoek Reconditonering is, evenals PS Calamiteiten, een gespecialiseerd reconditioneringsbedrijf in het beredderen, reinigen en herstellen van schade door brand-, water- en stormschade, calamiteitenservice en het opsporen van lekkages.

Dit sluit naadloos aan op de activiteiten en dienstverlening van PS Calamiteiten. Met de overname van Snoek Reconditionering start PS Calamiteiten een tweede vestiging in Nederland, naast Almere, nu een vestiging in Hengelo. Deze vestiging zal te werk gaan onder leiding van operationeel manager Amber Snoek. 
 
PS Calamiteiten is onderdeel van een groot concern dat werkt volgens het principe ‘alles onder één dak’. Projects Support doet turn key projecten. Rixax verhuur levert het benodigde materiaal, zoals hekken of hoogwerkers. En PS Calamiteiten pakt de reconditionering op na calamiteiten. Op deze manier werkt PS Calamiteiten aan het ontzorgen van verzekeraars, verzekerden, experts en contra-experts. De geoliede samenwerking leidt tot snelle en succesvolle dienstverlening.
Geplaatst op 08-02-2022

< VorigeVolgende >


Share on: