Anneke Veldink aangesteld als Directeur Operations bij VLC & Partners

VLC & Partners, een van de grootste zakelijke risicomanagers van Nederland, heeft per 1 april 2022 Anneke Veldink aangesteld als Directeur Operations. De benoeming past bij de groeiambities en de koers die de organisatie heeft ingezet. Met ruim 450 professionals adviseert VLC & Partners op het gebied van risicomanagement, verzuim, pensioen en private insurance.

Directievoorzitter Lando te Molder: “Als snelgroeiende organisatie is het van belang dat we focus houden op organisatieontwikkeling. Innovaties zijn nodig om mee te blijven doen in een veranderende wereld en om kwaliteit te blijven leveren aan onze relaties. Ook zien we dat onze relaties vragen om verdere digitalisering van onze dienstverlening. In haar nieuwe rol is Anneke een belangrijke spil binnen onze organisatie en ik ben er van overtuigd dat ze met haar brede kennis en enthousiasme een hele waardevolle bijdrage gaat leveren.” 

Anneke Veldink wordt verantwoordelijk voor het verder vormgeven van de strategie op het gebied van organisatieontwikkeling, procesmanagement, operational excellence en digitalisering. Ze heeft een rijke ervaring opgebouwd in managementrollen bij verschillende organisaties en neemt vijftien jaar werkervaring mee. Anneke over haar nieuwe rol: “De stevige ambitie en het ondernemende karakter van VLC & Partners spreken mij enorm aan en daar lever ik graag een bijdrage aan. Ik begeef mij graag op het snijvlak van IT & Operations en kijk enorm uit naar deze nieuwe uitdaging. Ook is de maatschappelijke impact en het belang van verzekeringen voor mensen en bedrijven groot. Ik heb ervaren dat je voor relaties echt het verschil kunt maken in deze markt!”

Geplaatst op 24-03-2022

< VorigeVolgende >


Share on: