Polygon en Mainstaete Groep verstevigen samenwerking

Polygon en Mainstaete Vastgoedservice hebben getekend voor een intensievere samenwerking. Mainstaete Groep is daarmee preferred supplier van Polygon geworden. Er is veel vraag naar bouwkundig herstel en door de samenwerking kan Polygon zijn klanten nog beter van dienst zijn binnen het bestaande full servicepakket.

Polygon verstevigt hiermee zijn dienstverlening voor brand- en waterschadeherstel en reconstructie na lekdetectie. Mainstaete groeit verder naar landelijke dienstverlening. Beide bedrijven staan voor open, eerlijke communicatie en excellente dienstverlening en geloven daarom in dit partnerschap.

Marlies van der Meulen-Sahni, algemeen directeur, vertelt: “Door deze samenwerking kunnen we bij reconstructieprojecten na een Lekdetectie of bij bouwkundig herstel na een brand-, storm- of waterschade extra rekenen op de vakbekwame specialisten en de professionele en flexibele organisatie van Mainstaete Groep. Daarmee helpen we onze opdrachtgevers, zoals verzekeraars, vastgoedbeheerders, schade-experts, maar ook onze facilitaire partners en directe klanten verder en sneller en ontzorgen we de gedupeerde bewoners of huurders nog beter. Omdat we onszelf continu willen verbeteren en staan voor excellente dienstverlening past deze stap zeer goed.”

Hilda Doets, algemeen directeur Mainstaete Groep: "Als vaste partner van Polygon dragen wij bij aan het full servicepakket en helpen we mee in de landelijke ondersteuning met gespecialiseerde kennis en mogelijkheden op het gebied van bouwkundig herstel, onderhoud en verduurzaming. Onze ervaren vakmensen zijn allround opgeleid en kunnen de regiomanagers en projectleiders van Polygon direct bijstaan met de nodige maatregelen voor herstel of om een probleem (tijdelijk) op te lossen. Schadeherstel in natura zit diepgeworteld in ons Mainstaete-dna en daar zijn we trots op."
 
Zowel Polygon als Mainstaete Groep begrijpen de impact van een calamiteit goed en kunnen direct hulp bieden aan vastgoedeigenaren en gedupeerde huurders/bewoners, zodat zij zo min mogelijk overlast ervaren van herstelwerkzaamheden. Samen garanderen we 365 dagen per jaar, 7 dagen per week, 24 uur per dag de best mogelijke service vanuit een groot landelijke netwerk. Polygon heeft 16 vestigingen en inmiddels circa 250 medewerkers. Mainstaete Groep heeft vier vestigingen en ongeveer 75 medewerkers of eigen vaklieden en is sterk en groeiende.
Geplaatst op 01-03-2022

< VorigeVolgende >


Share on: