Alecto partner Context International

Sinds maart 2022 maakt Alecto deel uit van het Context International Network. Het in 2018 opgerichte bureau wordt geleid door Ruth Saeys en Bart Hertegonne en vertoont veel parallellen met Context Nederland en daarmee ook met Context International.

Foto v.l.n.r.: Moggy Begdouri, Gerda Franquet, Annelies Van Boven, Eveline Panis, Jasper Verstrynge, Nathalie Vermeiren, Jonas Marga, Ruth Saeys, Billy (Chief Office Dog), Bart Hertegonne, Ann Vanraepenbusch, Bob Vermeiren.  Ontbreken: Tom Vermeiren en Miguel Sanders

Door de wijze waarop ze zijn georganiseerd, hoe zij schades aanpakken en wat hun specialismes betreft zijn zij een sterke aanwinst voor het netwerk. "Ze werken in België al voor een aantal klanten waarvoor wij in Nederland optreden. Zo zijn we het gesprek met hen aangegaan. Ze zijn ongelooflijk ambitieus om zich in te zetten voor het netwerk. Zij zijn net zo breed georiënteerd als wij in Nederland. Aanvullend zijn zij heel erg sterk op het gebied van milieuschade. Daar zijn ze echt uniek in in België maar misschien ook wel wereldwijd", aldus Michael Blonk, voorzitter van Context International.

Alecto Consulting is een jong bedrijf dat zeer snel gegroeid is. Het bedrijf bestaat momenteel uit een divers team van niet minder dan 11 experts, elk met hun eigen persoonlijkheid, expertise en kennis.

Ruth Saeys: "Wij zoeken steeds naar oplossingen op maat voor onze klanten. Goede communicatie, kennis, flexibiliteit en gezond verstand staan hierbij centraal. Onze klanten zijn voornamelijk verzekeraars en makelaars met vaak een internationale portefeuille. Wij zijn dan ook verheugd om deel uit te maken van de Context familie om hen nog beter van dienst te kunnen zijn. Context heeft dezelfde professionele, pragmatische en klantgerichte aanpak die wij zo hoog in het vaandel dragen. Wij delen dezelfde DNA en kijken er dan ook erg naar uit om met hen samen te werken!"
 
 
Geplaatst op 19-04-2022


Share on: