JBL&G kiest Den Haag voor vijfde vestiging

Letselschadebureau JBL&G breidt uit naar Den Haag. Deze week opent een vijfde kantoor in de residentie. JBL&G heeft een hoofdkantoor in Amsterdam en vestigingen in Groningen, Rotterdam en Deventer.

Het nieuwe pand aan de Bezuidenhoutseweg 161 is deze week in gebruik genomen. De officiële opening is op 5 augustus. 

Veel letselschadebureaus zagen zich tijdens de coronacrisis genoodzaakt overheidssteun aan te vragen om hun omzetverlies door de pandemie te compenseren, JBL&G daarentegen slaagde erin toch door te groeien. Lieben: “Daar zijn we ontzettend trots op! Vooral omdat veel grote concurrenten NOW-steun hebben gekregen, vinden we dit extra speciaal. Ik denk dat dit ons gelukt is omdat we altijd zijn uitgegaan van onze kracht: onze medewerkers blij en deskundig houden. Er is een enorme concurrentie op de markt van letselschadejuristen, dus om te kunnen groeien, is dit essentieel.” 

Juridisch Bureau Letselschade & Gezondheidsrecht werd in 2011 opgericht in Assen. Drie jaar later werd besloten met het hoofdkantoor naar Amsterdam te verhuizen. In januari 2019 opende het bureau een vestiging in Groningen, in april 2019 in Deventer, en zomer 2020 in Rotterdam, middenin coronatijd. Met een personeelsbestand van boven de zestig, vijf kantoren en een omzetstijging van ruim 50 procent over de afgelopen drie jaar is het een van de grootste en snelstgroeiende letselschadebureaus van Nederland. 

De groei is er ook nog niet uit: JBL&G is vrijwel continu op zoek naar nieuwe juristen, register-experts en juridisch medewerkers, en ook een zesde filiaal in Zuid-Nederland staat al op de planning. 

Geplaatst op 04-04-2022


Share on: