Kennedy Van der Laan viert vandaag 30-jarig bestaan

Precies 30 jaar geleden is Kennedy Van der Laan (KVdL) begonnen met de ambitie om als topadvocaten de wereld om zich heen te dienen (misschien zelfs te verbeteren). Bij KVdL verliest men nooit de menselijke maat en sociale impact uit het oog bij alles wat ze doen. Vandaag bestaat KVdL 30 jaar.

Eberhard van der Laan stond in 1992, als initiatiefnemer, samen met tien collega's aan de basis van Kennedy Van der Laan. Bij het kantoor werken inmiddels meer dan honderd advocaten. Kennedy Van der Laan behartigt de belangen van een groot aantal multinationals, toonaangevende nationale bedrijven, startende ondernemingen, overheidsorganisaties, instellingen en particulieren. "Eberhard heeft een enorme inbreng gehad bij de ontwikkeling van ons kantoor", aldus Linnemann. "Mede dankzij zijn overtuiging is Kennedy Van der Laan een kantoor waar het niet alleen gaat om het behalen van commerciële resultaten, maar waar ook veel aandacht is voor mens en maatschappij. 

Het 30-jarig bestaan wordt vandaag gevierd met bubbels taart en een groot (alumni)feest op hun eigen kantoor in Amsterdam. 
Geplaatst op 01-04-2022


Share on: