Schadeherstellers voetballen voor het Sophia Kinderziekenhuis

Op vrijdag 8 april heeft MainPlus Schadeherstel samen met andere herstelpartners met en tegen elkaar gevoetbald voor het goede doel. Op het terrein van FC Breukelen in het gelijknamige dorp trokken acht verschillende teams de kicks aan om voetballend geld op te halen voor het Sophia Kinderziekenhuis (SKZ).

Met het toernooi is maar liefst € 5.250 opgehaald voor het SKZ. Niet alleen de deelnemende partners, maar ook niet-spelende herstelpartners hebben gedoneerd en daar is het SKZ maar wat blij mee. De opbrengst zal volledig ten goede komen aan het verder verrichten van onderzoek om te zorgen dat er nog meer ernstig zieke kinderen geholpen kunnen worden.

De aftrap van de eerste wedstrijden was rond de klok van 16.30 uur. Na het welkomstwoord van Gerard van Engelenburg (commercieel directeur van MainPlus) werden de eerste wedstrijden gespeeld en bleek al snel dat de teams aan elkaar gewaagd waren. De deelnemers en aanwezige fans werden in de tussentijd getrakteerd op een heerlijke burger en snacks die door de aanwezige foodtruck Grizzl ter plaatse werden bereid. Het was uiteindelijk RRS dat er met de ‘cup met de grote oren’ vandoor ging, nadat het de finale won van Nomot.

MainPlus en alle deelnemers vonden het evenement meer dan geslaagd en het lijkt dan ook een uitgemaakte zaak dat er in 2023 een nieuwe editie zal volgen, wederom voor het Sophia Kinderziekenhuis als een zeer goed doel.

Bekijk HIER de samenvatting van het geslaagde toernooi
Bron: Mainplus
Geplaatst op 28-04-2022


Share on: