VACATURE CED: Schaderegisseur (32-40 uur)

Je gezondheid, een fijn thuis, de continuïteit van je onderneming, de mogelijkheid om te kunnen gaan en staan waar je wilt. Bij CED begrijpen we wat voor mensen en bedrijven van waarde is. Want achter elke schade zit een betekenisvol verhaal. Wat wij doen is zo tof en wij hebben het razend druk! Daarom gaan wij ons team in Capelle a/d IJssel uitbreiden met een (ervaren) Schaderegisseur.

Over de afdeling
Als Schaderegisseur kom je te werken bij CED Repair. CED Repair is dé specialist op het gebied van herstel in natura. Namens verzekeraars en volmachten bieden wij hulp na schaden aan woonhuizen, bedrijfspanden en/of inboedels. 
Onze dienstverlening bestaat (soms) uit combinaties van diverse werkzaamheden, zoals lekdetectie, reconditionering, bouw, (parket)vloeren, spotrepair en zelfs kunnen wij verblijf elders regelen. 

Je komt te werken in een divers team, dat elke dag weer met elkaar het beste wil bereiken, voor gedupeerden, maar ook voor elkaar. 

Inhoud van de functie
Jij bent het aanspreekpunt voor alle betrokken partijen gedurende het schadeproces. Dit kunnen uiteenlopende schades zijn in en om het huis; van inbraak tot stormschade. Als een gedupeerde jou belt kun jij hem gemakkelijk geruststellen, betrokkenheid tonen, goede en gerichte vragen stellen om de toedracht te achterhalen, waardoor de gedupeerde in één keer juist geholpen is. Het belangrijkste is hierbij is dat jij communicatief sterk bent en goed kunt omgaan met verschillende situaties. Met jouw klantgerichte houding hangt de klant naar tevredenheid op. Jij bent niet bang om de telefoon te pakken en de herstelbedrijven opdracht te geven om de oplossingen te bedenken voor de gedupeerden. Werkzaamheden en verantwoordelijkheden hierbij zijn:
 
 • Je zorgt ervoor dat de klant zich begrepen voelt en dat na het eerste telefoongesprek duidelijk is wat er van ons en de hersteller verwacht mag worden.
 • De klant weet altijd na afloop van het gesprek hoe het proces gaat verlopen en of er financiële consequenties aan verbonden zijn.
 • Je beoordeelt eventueel dekking conform de polis en polisvoorwaarden van opdrachtgever.
 • De klant mag altijd rekenen op een optimale service en een hersteloplossing passend bij de behoefte.
 • De keuze voor de maatwerkoplossing is altijd kosten efficiënt en snel te realiseren.
 • Bereikt overeenstemming tussen betrokken partijen voor de afronding van een schade (zowel intern als extern).
 • Jouw rol is cruciaal voor een hoge klanttevredenheid.
 • De verwerking van de intake en overige communicatie is altijd volledig en geregistreerd in het dossier.
 • Je werkt aan continue verbetering van jezelf en van de dienstverlening.


Wat verwachten we van jou?
 • Je hebt minimaal een afgeronde mbo niveau 4 opleiding.
 • Je bent bereid tot het behalen van diverse WFT's.
 • Je hebt minimaal twee jaar ervaring met het behandelen van schades.
 • Je hebt de ambitie om je (verder) te ontwikkelen richting inboedel- en opstalschades.
 • Je hebt een proactieve houding, emphatisch vermogen en bent communicatief vaardig.
 • Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.

Wat heeft CED jou te bieden?
Bij CED werken we elke dag aan waarde voor onze klanten. Maar wij willen ook van waarde zijn voor onze medewerkers. Bij CED werken, is werken met plezier en trots zijn op je werk. Je krijgt bij ons alle ruimte om jezelf te ontwikkelen en om mee te denken over hoe we onze klanten nog beter kunnen helpen bij alle mogelijke gebeurtenissen rond bezit, mobiliteit en vitaliteit. En dat alles binnen een bijzonder aangenaam werkklimaat. Jouw bijdrage aan de tevredenheid van onze klanten waarderen we met uiteenlopende kansen voor groei. 
 • Salaris: € 2.173,09 - € 2.636.90 bruto per maand o.b.v. 40 uur.
 • Ruim 10% variabel keuzebudget.
 • Mogelijkheid opleidingen te volgen.
 • Thuiswerkvergoeding.
 • Sportschoolvergoeding.

Daarnaast krijg je de mogelijkheid om je (verder) te ontwikkelen door intern door te groeien naar andere functies, denk hierbij aan kwaliteitscoördinator of schade expert. Op basis van jouw vaardigheden en interesses wordt samen gekeken welke mogelijkheden wij hebben voor interne doorgroei.

Over CED
CED is een Europese leider in dienstverlening voor de claims management industrie. Wij zijn dé specialist op het gebied van schadeprocesmanagement. Daarbij hebben we een heldere visie: we beschermen en behouden wat voor mensen van waarde is. Binnen de domeinen Mobility, Property en Vitality maken we met 1900 medewerkers in dertien Europese landen samen de belofte aan onze klanten waar. Elke dag weer. Dat doen we onder andere voor bedrijven in de verzekeringssector, vastgoedbedrijven, woningbouwcorporaties, leasemaatschappijen, zorgverleners, grote corporates en overheden. De kracht van CED is ons geïntegreerde aanbod: van preventie tot aan herstel. Dat maakt ons tot een full-service dienstverlener. Of liever nog, tot een waardespecialist.

Past onze visie en ambitie bij jou? 
Reageer dan vandaag nog. Een assessment kan onderdeel uitmaken van de procedure. Een referentiecheck kan gedurende de selectieprocedure plaatsvinden. Voor benoeming is een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.

Voor meer informatie kun je terecht op onze website www.ced.nl en/of www.werkenbijced.nl of je kunt contact opnemen met Mylene Verheij, (junior) Recruitment Business Partner, via recruitment@ced.nl.
 
Acquisitie naar aanleiding van onze advertentie wordt niet op prijs gesteld. Interne sollicitanten gaan voor externe sollicitanten.
Geplaatst op 05-04-2022


Share on: