VACATURE TOP EXPERTISE: Bouwkundig en/of Werktuigbouwkundig schade-expert

TOP Expertise BV is een onafhankelijk expertisebureau, gespecialiseerd in het regelen van technische schades en het uitvoeren van inspecties. Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf, gevestigd in Rotterdam en Zwolle, maar werkzaam in heel Nederland. Onze experts zijn gespecialiseerd in de behandeling van al dan niet 'complexe' schadegevallen in de bouw, civiele techniek en installatietechniek.

Wat doet een schade-expert? 
De werkzaamheden van een schade-expert bestaan uit het uitvoeren van een visueel onderzoek naar de schadeoorzaak, de omstandigheden, de schadeomvang en de contractuele aspecten tussen de betrokken partijen. De expert rapporteert zijn of haar bevindingen aan de verzekeraar, die vervolgens aan de hand van de rapportage een standpunt kan innemen omtrent dekking van de schade onder de verzekeringspolis. Verder onderhoudt de expert gedurende het schaderegelingstraject contacten met de verzekeraar en de andere bij de schade betrokken partijen. Tijdens het gehele traject ben je als expert de spin in het web. Omgevallen kranen, (grote) branden, stormschades, scheuren door heiwerk, verzakkingen; allerlei schades waarbij je als expert wordt betrokken. Top Expertise is betrokken bij enkele imposante en complexe projecten. 


Wie zoeken wij? 
Primair een expert met ervaring. Bekend met de behandeling en rapportages van schades binnen de branches CAR/Varia of Opstal/inboedel, ingeschreven in het NIVRE-register. 

Of; een ervaren bouwkundige/werktuigbouwkundige, die een switch wil maken naar het expertisevak. Voor hen bieden wij een gedegen opleidingstraject en ruime begeleiding. 

Wij zijn altijd op zoek naar talentvolle en ambitieuze techneuten, met meer dan voldoende sociale en communicatieve vaardigheden.
 

Interesse? 
Een motivatiebrief of uitgebreide cv is fijn om te ontvangen. Maar veel meer zijn wij geïnteresseerd in de persoon zelf. In een goed gesprek met elkaar zal al snel blijken of er onderling een klik is en of een samenwerking mogelijk is. 


Kortom, wij nodigen u graag uit om contact op te nemen met Robert Kruik of Aart Kooiman via 010 - 31 33 940 / info@topexpertise.nl of bezoek onze website www.topexpertise.nl.

Geplaatst op 05-04-2022