Young Insurance viert 10-jarig jubileumfeest bij de Boathouse in Rotterdam

Tien (en eigenlijk inmiddels al iets meer) jaar Young InSurance. Wat ooit in 2009 begon als een kleine borrel in een kroeg, is een begrip geworden in de Nederlandse verzekeringsmarkt. Vele netwerkborrels, kennissessies, hockeytoernooien en buitenlandtrips later, werd op donderdag 21 april bij de Boathouse in Rotterdam het 10-jarig jubileum gevierd.

Foto v.l.n.r.:Zoewé Rozenblad (VNAB), Jan Pieter Uittenbroek (Zego) Sheralyn Heideman (Van Traa Advocaten), Mark van Hout (Superscript), Shalinie Baidjnath (Chubb) en Soner Calim (HDI Global SE).

Alle gasten hadden een eigen draai weten te geven aan het thema cocktail. Het was geweldig om met 150 leden en partners bij elkaar te zijn en samen te eten, drinken en feest te vieren. Samen met oude vertrouwde gezichten, maar ook een met nieuwe generatie young professionals die hun Young InSurance primeur hadden.

Young InSurance is ooit opgericht om jongeren in de branche samen te brengen. Volgens het bestuur is dat dan ook zeker gelukt. Velen hebben via de events vriendschappen voor het leven gemaakt (óf zullen die vriendschappen nog sluiten).
Dat is het doel. Young professionals samenbrengen!

Het bestuur bedankt alle business-, event-, en mediapartners die hen in alle jaren hebben gesteund, de sponsoren van het 10-jarig jubileumfeest: Nationale-Nederlanden, VLC & Partners en DEKRA, oud-bestuursleden en niet te vergeten: oprichters Sjaak Schouteren en Rosemarijn Peters.

Het voltallige bestuur: "Enorm bedankt voor jullie aanwezigheid tijdens het Young InSurance 10-jarig jubileumfeest en de afgelopen tien jaar. Zonder gasten geen events!"
Geplaatst op 26-04-2022


Share on: