Alfons Mulder Accountmanager Groot Zakelijk bij Branche Benefits

Per 1 mei is Alfons Mulder gestart als Accountmanager Groot Zakelijk bij Branche Benefits Registermakelaars in Assurantiƫn wat sinds 2019 deel uitmaakt van de Heilbron Groep.

Alfons heeft een lange carrière in de verzekeringsbranche. In 1990 is hij begonnen bij ABN AMRO Verzekeringen en heeft aansluitend gewerkt voor Univé, de Rabobank, Allianz. Ook is hij nog enkele jaren zelfstandig geweest op het gebied van inkomensverzekeringen, waarna hij tot begin 2021 bij AON als Client Manager werkzaam was. Daarna heeft Alfons gekozen voor een geheel andere branche en heeft als accountmanager gewerkt voor een pluimveeboerderij.
 
Toch verlangde Alfons terug naar het verzekeringsvak en besloot hij om terug te keren. Per 1 mei is hij een nieuwe uitdaging aangegaan bij Branche benefits in Assen.
 
Alfons Mulder: “Per 1 mei 2022 ben ik weer terug in het voor mij vertrouwde verzekeringsvak en ben ik begonnen als Accountmanager Groot Zakelijk bij Branche Benefits. In deze functie help ik grootzakelijke relaties met het beheersen van hun risico's en zorg ik dat hun bedrijfscontinuïteit niet in gevaar komt.”
Geplaatst op 17-05-2022

< VorigeVolgende >


Share on: