Beer Advocaten viert 40-jarig jubileum

Deze maand, mei 2022, bestaat Beer Advocaten uit Amsterdam 40 jaar. Het kantoor heeft dit op maandag 9 mei samen met de collega’s gevierd.

Beer Advocaten op linkedIn: "Gisteren vierden wij een memorabele dag: ons kantoor bestaat in mei 2022 maar liefst 40 jaar. Iets om met ons mooie team bij stil te staan! Ook op afstand spraken mensen ons toe die belangrijk zijn (geweest) voor kantoor, zoals Josée van de Laar die het mediationvak binnen de letselschade op de kaart heeft gezet en die wij een heel warm hart toedragen. Adriaan Westerhof blikte terug op zijn betrokkenheid bij de oprichting van ons kantoor en ook memoreerde hij een intensieve en prettige samenwerking met ons kantoor. Oud-collega Tineke van Wakeren is vanaf dag één betrokken bij dit kantoor. Fijn om haar fysiek in ons midden te hebben op deze feestelijke dag.”
 
Beer advocaten is een toonaangevend advocatenkantoor op het gebied van aansprakelijkheidsrecht, letselschade en schade na overlijden. Zij zorgen ervoor dat slachtoffers krijgen waar ze recht op hebben en zowel hun materiële als immateriële schadevergoeding (smartengeld) vergoed krijgen. Dat wordt gedaan met een gespecialiseerde vorm van rechtshulp op het hoogst denkbare niveau.
 
Het kantoor is opgericht door John Beer; hij is sinds 1977 advocaat. In de jaren ’80 waren gespecialiseerde letselschadeadvocaten voornamelijk werkzaam voor verzekeraars. Het kantoor heeft zich ten doel gesteld om een dergelijke gespecialiseerde vorm van rechtshulp beschikbaar te maken voor de andere partij in letsel- en overlijdensschadezaken: het slachtoffer. Zo behandelt Beer Advocaten onder andere zaken van slachtoffers (of hun nabestaanden) van verkeersongevallen, vliegrampen, beroepsziekten, arbeidsongevallen en medische aansprakelijkheid.
 
 
Geplaatst op 10-05-2022

< VorigeVolgende >


Share on: