Blaak Verzekeringen partner van Söderberg & Partners Nederland

Blaak Verzekeringen, gevestigd in Wijchen en Zetten, is met terugwerkende kracht per 1 januari Partner van Söderberg & Partners Nederland geworden. Roy van de Blaak draagt het stokje over aan de nieuwe algemeen directeur Rick Wolbrink.

Foto: Rick Wolbrink

Het financieel advieskantoor dat gevestigd is in Gelderland adviseert zakelijke en particuliere relaties op het gebied van verzekeringen, financiële planning, hypotheken en via de RegioBank formule ook bankzaken. Naast Rick Wolbrink zijn ook Christiaan Otten en Coen Groenen medeaandeelhouder geworden. Met het team van 14 collega’s gaan zij de slag om de lokale activiteiten verder te ontplooien.


Opvolging is kans voor nieuwe generatie ondernemers
Blaak Verzekeringen is daarmee een voorbeeld van een team jonge ondernemers dat een succesvol advieskantoor verder kan laten groeien. Door de samenwerking met Söderberg & Partners ontstaan er nog meer kansen voor het team van Blaak. Zo krijgt het advieskantoor niet alleen toegang tot de services van het S&P Platform maar is het ook in staat lokale ondernemers aan zich te binden met een eigen buy and build strategie.


‘’We delen de overtuiging dat het advieswerk lokaal moet blijven maar dat alles wat niet direct met de relatie in aanraking staat ook gecentraliseerd kan worden. Met Söderberg & Partners hebben we een professionele partner en zijn we klaar voor de toekomst. We hebben een sterke groeiambitie in onze regio waar we de komende jaren invulling aan gaan geven.’’ vertelt Rick Wolbrink.


Belang van lokaal talent
Vanuit Söderberg & Partners worden jonge ondernemers gesteund om te gaan ondernemen. Roland Goldman, CEO Söderberg & Partners Nederland, is sterk overtuigd van de belangrijke rol van het lokale talent: ‘’De toekomst en het succes van de lokale kantoren zijn namelijk onlosmakelijk verbonden met talenten zoals Rick Wolbrink. We zien dat interne opvolging ook vaak de voorkeur heeft van uittredende ondernemers, zo draag je met een gerust hart je organisatie over. Door dit mogelijk te maken behouden we het ondernemerschap binnen ons netwerk en bieden we een grote groep tussenpersonen een passende oplossing. Dat is onze kracht.’’

Geplaatst op 16-05-2022

< VorigeVolgende >


Share on: