Eric Ligtelijn treedt als schade-expert in dienst van Arntz | van Helden

“New start, new challenge!” Na bijna veertien jaar maakt Eric Ligtelijn een overstap van Aon Risk Solutions naar Arntz | van Helden. Als schade-expert versterkt hij daar vanaf 1 mei de afdeling Landmaterieel.

Eric Ligtelijn is in 1999, na zijn opleiding aan het Albeda College, zijn carrière begonnen bij Hemelraad & Keijzer verzekeringsadviseurs als all-round schadebehandelaar. Daar hield hij zich vooral bezig met het mkb en particulieren. Ruim negen jaar later ging hij als Marine Claims Handler aan het werk bij Aon waar hij met name werkzaam was op het gebied van landmaterieel.

Eric heeft veel interesse voor techniek en houdt zich in zijn vrije tijd dan ook graag bezig met het sleutelen aan voertuigen en andere objecten. Ook in zijn werk wilde Eric zijn technische kwaliteiten ontwikkelen. Schade-expert worden bij Arntz | van Helden is voor hem een uitgelezen kans om dit te doen. Op de vraag waarom Eric voor Arntz | van Helden heeft gekozen antwoordt hij met enthousiasme: “Ik werk al jaren met Arntz | van Helden samen vanuit mijn rol als schadebehandelaar. Ik vond het bedrijf zelf en de mensen die er werken altijd al erg leuk. Die mensen mag ik nu met plezier mijn collega’s noemen. New start, new challenge!”

Over Arntz | van Helden
Arntz | van Helden is een schade-expertise bureau gespecialiseerd in Marine, Landmateriaal, Technische verzekeringen en Transport. Ook regres en technische schades op het gebied van raceauto’s en elektronica/computers zijn specialisaties van het bedrijf. Landmaterieel, de divisie waar Eric werkzaam is, houdt zich bezig met het vaststellen van aard, oorzaak en omvang van schadegevallen op het gebied van onder andere aannemersmaterieel, kranen en landbouwvoertuigen. Het werkgebied van Arntz | van Helden is wereldwijd, hoofdzakelijk met betrekking tot internationaal opererende rederijen, scheepvaart- en aannemingsbedrijven.
 
Geplaatst op 06-05-2022

< VorigeVolgende >


Share on: