Erkend Duurzaam certificeert RE-camp netwerk

RE-CAMP, een netwerk met 53 schadeherstellers specifiek voor caravan- en camperschadeherstel is sinds mei als eerste netwerk gecertificeerd door Erkend Duurzaam.

Er is in samenwerking met BOVAG en FOCWA door IvDM (Instituut voor Duurzame Mobiliteit) een aangepast duurzaamheidsprogramma ontwikkeld wat specifiek toegespitst is op de caravan- en camperbranche.

Cor van Eijk: bestuursvoorzitter van RE-CAMP, enkele jaren terug hebben we dit thema al opgenomen in ons beleidsplan. Er ontstaat steeds meer vraag in de kleine markt naar onze duurzaamheidsfilosofie zowel vanuit de klanten als vanuit onze verzekeringspartners (opdrachtgevers). We zijn blij dat we samen met onze partners van BOVAG, FOCWA en IvDM maatwerk hebben kunnen realiseren in het Small Business programma van Erkend Duurzaam. Op deze manier maken we zichtbaar dat ons netwerk haar verantwoording neemt zowel op maatschappelijke vlak als op actuele duurzaamheidsthema’s. Voor onze aangesloten bedrijven is deze MVO- certificering integraal in hun deelname in RE-CAMP en maakt dus deel uit van hun contributie. Dit stelt ons in staat om zicht te houden op het verder door ontwikkelen van onze ‘groepsfilosofie’ in de toekomst.

Dolf Theeuwen, directeur Instituut voor Duurzame Mobiliteit, met het Erkend Duurzaam Small Business programma maken we serieus aan de slag gaan met duurzaamheid en MVO voor nog meer bedrijven in de mobiliteitsbranche toegankelijk. We zijn verheugt met de stap van RE-CAMP om als eerste keten gebruik te maken van deze nieuwe variant!
Geplaatst op 24-05-2022
Share on: