Harvard Onderhandelen in letselschadezaken

Heeft u te maken met vastgelopen letselschadezaken? Zaken waarin de emoties hoog oplopen, standpunten zijn ingenomen, slecht wordt geluisterd of de dossierbehandeling wordt vertraagd? In de nieuwe meerdaagse training Harvard Onderhandelen in letselschadezaken leert u probleemoplossend onderhandelen, zodat u de letselschaderegeling met een positief resultaat kunt afsluiten.

Toptrainer
Onder leiding van toptrainer Dominique Nelissen gaat u aan de slag met de Harvard-onderhandelingsmethode, conflicttheorie en de toepassing ervan, communicatie, creativiteit, macht en invloed en effecten van uw basishouding gekoppeld aan persoonlijke integriteit. Dominique heeft zowel aan de WA- als de rechtsbijstandskant vele advocaten en verzekeraars getraind in onderhandelen. Bij deze cursus leert hij ook u en andere professionals hier alles over.
 
Door het bijwonen van deze unieke training:
  • Kunt u de letselschaderegeling voor beide partijen effectief en efficiënt laten verlopen
  • Kunt u goed opkomen voor eigen belangen zonder relaties te verzuren
  • Leert u om van een onderhandeling niet een gevecht, maar een samenwerking te maken
  • Komt u tot betere resultaten en een prettigere onderhandelsfeer, ook bij weerstand
 
Waarom 2,5 dag trainen in onderhandelen?
We willen impact hebben en interveniëren op drie niveaus: uw kennis, uw kunde en uw basishouding. Veel trainingen stoppen bij de eerste twee niveaus: u vergroot met deze training uw theoretische kennis en verbetert uw gespreksvaardigheden. Echter, belangrijker nog is de basishouding waarmee u een onderhandeling ingaat: belangen onderkennen, lelijk gedrag voorkomen, niet meteen een oordeel vellen. In de training gaat u hiermee oefenen, zodat u zelf ondervindt wat wel goed werkt.
 
Bekijk de uitgebreide opzet en het volledige programma op onze website.
 
Geplaatst op 13-05-2022