Hoeijmakers Groep treedt toe tot NLG

Hoeijmakers Groep uit Kessel treedt toe tot NLG Groep. In de ledenvergadering van mei 2022 is Hoeijmakers Groep voorgedragen en alle leden hebben ingestemd. Door het toetreden van Hoeijmakers tot NLG versterkt NLG haar landelijke spreiding. Minstens zo belangrijk is dat het kantoor dezelfde waarden nastreeft als de andere leden van NLG.

Hoeijmakers Groep zal later dit jaar ook aandeelhouder worden van NLG Verzekeringen B.V. en haar schadevolmachten daar onderbrengen. Met deze stap draagt Hoeijmakers de aansturing van zijn volmachtbedrijf en de automatisering over. Daarvoor krijgt Hoeijmakers toegang tot een professioneel geleid volmachtbedrijf met volmachten van 15 verzekeraars en een robuuste automatisering.
 
Ruud Hoeijmakers over zijn lidmaatschap van NLG Groep: “Het spreekt me erg aan om met een groep ondernemers samen te werken die elkaar en elkaars bedrijven door en door kennen. Dit betekent dat je kan klankborden met gedreven collega’s die dezelfde passie hebben voor het vak en die ook een hoge kwaliteit van hun dienstverlening nastreven. De best practices van je collega’s kunnen inzetten in je eigen bedrijf zorgt voor een mooie impuls voor je onderneming.”
 
Ruud gaat nog een stap verder en wordt ook aandeelhouder van NLG Verzekeringen B.V. NLG Verzekeringen is het volmachtbedrijf van Millenaar Advies, Vanbreda Risk & Benefits, Veldhuis Adviesgroep en VMD Koster Groep. Hierover zegt Ruud: “We hebben verschillende alternatieven onderzocht voor samenwerking met ons volmachtbedrijf. Wat ons aanspreekt aan NLG Verzekeringen is dat we kunnen participeren als gelijkwaardige aandeelhouder. We maken samen de keuzes die belangrijk zijn om toonaangevend te zijn in de verzekeringsmarkt.”
 
Bertjan Scheepbouwer, voorzitter NLG Groep, is blij dat NLG weer een nieuw lid kan verwelkomen. Na intensieve gesprekken zijn wij van mening dat Hoeijmakers Groep een prima versterking is van de vereniging. Ruud houdt van zijn vak net als de overige leden en is iemand die ook “levert” binnen een samenwerking.”
 
De aangesloten leden, die blijven groeien door overnames en autonome groei, zijn blij met de komst van Hoeijmakers Groep. Hoeijmakers is een bedrijf dat professionaliteit en het belang van de klant hoog in het vaandel heeft staan. Door samen te werken zullen we elkaar versterken. Zo stelt de kracht van de samenwerking de leden in staat het belang van de klant nog beter te dienen.  

NLG Groep
NLG Groep is een samenwerkingsverband van onafhankelijke financiële dienstverleners verspreid over heel Nederland. Opgericht in 2007. De aangesloten kantoren zijn in zowel de particuliere markt als in de zakelijke markt actief, voornamelijk vanuit hun hoedanigheid als gevolmachtigd agent van een groot aantal verzekeringsmaatschappijen. Door te opereren vanuit hun gemeenschappelijke kracht creëren de aangesloten kantoren voordelen voor klanten en leden om hun individuele doelstellingen te halen. De NLG Groep is in omzet de grootste intermediaire samenwerking van Nederland.
 
NLG Verzekeringen B.V.
NLG Verzekeringen B.V. is in 2019 opgericht door Vanbreda Risk & Benefits, Veldhuis Adviesgroep en VMD Koster Groep. In 2021 is ook Millenaar Adviesgroep toegetreden als participant en in 2022 heeft Froonacker Van de Witte haar inkomensvolmachten bij NLG Verzekeringen ondergebracht. 
NLG Verzekeringen heeft 15 volmachten van verzekeraars. Het premievolume zal eind 2022 70 mln euro bedragen. Naast het beheer van de schade- en inkomensvolmachten ontwikkelt en beheert NLG Verzekeringen ook het volledige automatiseringsplatform voor de participanten.
 
Geplaatst op 25-05-2022

< VorigeVolgende >


Share on: