Jurgen Smits maakt overstap naar Burghgraef van Tiel & Partners

Op 1 juni a.s. treedt Jurgen Smits als risico-inspecteur in dienst bij risico-inspectiebureau Burghgraef van Tiel & Partners. Na ruim 15 jaar met plezier gewerkt te hebben als Commercieel Medewerker MKB bij Timmermans Verzekeringen is dit een mooie vervolgstap in zijn carrière.

Bij Timmermans Verzekeringen heeft Jurgen zich vooral beziggehouden met de zakelijke relaties van het bedrijf. Drie jaar geleden sloot hij zich ook aan bij de vrijwillige brandweer, waar hij zijn passie voor techniek en kennis van brand(schade) verder ontwikkelde. Jurgen: “De combinatie van kennis en kunde die ik in deze twee functies heb opgedaan kan ik goed gebruiken en verder ontwikkelen binnen mijn nieuwe functie bij Burghgraef van Tiel.”
 
Burghgraef van Tiel & Partners
Burghgraef van Tiel & Partners is toonaangevend op het gebied van risico-inspecties, preventieadvies en opleidingen. Het bureau heeft een brede technische ervaring en een ruime kennis van schadeoorzaken en risico’s in vrijwel alle bedrijfstakken. Door alle risico’s inzichtelijk te maken en met handzame oplossingen te komen, werkt het risico-inspectiebureau aan het voorkomen van grootschalige schades. In de loop der jaren is een betrouwbaar netwerk aan professionele partners verzameld, waarmee Burghgraef van Tiel één loket vormt voor alle vragen en diensten op het gebied van risicoadvies en preventie. Om de constante groei te kunnen ondersteunen is Burghgraef van Tiel in oktober 2018 onderdeel geworden van de Troostwijk Groep.
 
 
Geplaatst op 31-05-2022

< VorigeVolgende >


Share on: