NARIM congres op 2 juni in Inspyrium te Cuijk

Op 2 juni 2022 stelt NARIM de basis van het succes van het collectief centraal: vertrouwen. In jezelf, elkaar en de rol van de branche in de toekomst: ‘The state of Trust’.

Datum en locatie
Het NARIM Congres 2022 vindt plaats op donderdag 2 juni 2022, in het Inspyrium in Cuijk. Wederom een congres op een bijzondere plek: een groene en duurzame locatie waar op 450 hectare grond zo’n 500.000 bomen staan. Jaarlijks compenseren zij de CO2-uitstoot van ruim 1.300 huishoudens. Het Inspyrium is gebouwd met behulp van materialen uit het stroomgebied van de Maas. De ruimtes zijn aangekleed met echte bomen; de stoelen zijn gemaakt van tractorbanden uit de kwekerij. Evenement-afval wordt gerecycled tot 3D meubilair.

Programma
Hier leest u alles over het programma, het tijdspad, een overzicht van de sprekers en de beschrijvingen van de subsessies die in de middag worden gehost door de sponsoren.

Kosten

De kosten voor deelname bedragen € 650,- p.p. excl. BTW. Voor sponsoren geldt een afwijkend tarief en voor NARIM leden is deelname gratis.

Geplaatst op 10-05-2022

< VorigeVolgende >


Share on: