Norwegian Air Shuttle benoemt Allianz Partners als Europese dienstverlener

Allianz Partners, marktleider in reisverzekeringen en hulpverlening, is door Norwegian Air Shuttle aangesteld als aanbieder van reisverzekeringsproducten en -diensten in heel Europa. Klanten van het Scandinavische Norwegian Air Shuttle kunnen nu bij hun vliegticket een reisverzekering afsluiten, die wordt aangeboden door Allianz Partners. De samenwerking wordt in 2022 uitgerold naar andere Europese markten.

Norwegian-klanten die in Noorwegen, Denemarken, Finland, Zweden, Duitsland, Nederland en Polen woonachtig zijn krijgen bij het boeken van hun vliegticket op de website van de luchtvaartmaatschappij een optie voor het afsluiten van een reisverzekering. Deze reisverzekering is een optionele aanvulling om klanten dekking te bieden bij onverwachte gebeurtenissen.
 
De reisverzekering van Allianz Partners biedt onder andere dekking voor reisonderbreking, vertreksvertraging en gemiste aansluitende vluchten. Ook medische noodgevallen in het buitenland en problemen met bagage zijn verzekerd. Tot slot biedt de reisverzekering ook een dekking voor COVID-gerelateerde ziekten tijdens een reis, inclusief dekking voor medische noodgevallen, verplichte persoonlijke quarantaine en denied boarding vanwege een vermoedelijke besmetting. Om klanten extra te kunnen ontzorgen is Allianz Partners 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar voor hulp en advies tijdens de reis en bieden zij ook een conciërgeservice.
 

In een reactie op de aankondiging zei Yianni Katsiavriades, Chief Sales Officer Nordics bij Allianz Partners: “We zijn erg trots om Norwegian en zijn klanten te ondersteunen in deze belangrijke tijd voor de reisindustrie, nu het einde van de pandemie in zicht is en het reizen weer op gang komt. Reizigers zijn op zoek naar gemak en eenvoudige klantervaring. Een reisverzekering, inclusief bescherming tegen COVID-19 biedt extra zekerheid. Klanten van Norwegian kunnen zichzelf en hun dierbaren tijdens hun reis beschermen dankzij de expertise van Allianz Partners.”
 
Magali Khazal, Director Sales International Travel bij Allianz Partners voegt toe: "We zijn verheugd om onze wereldwijd erkende reisverzekeringsoplossingen aan te bieden aan de klanten van Norwegian. Ons partnerschap met Norwegian benadrukt onze toewijding aan het ondersteunen van toonaangevende luchtvaartmaatschappijen wereldwijd en is een volgende belangrijke stap voor ons bij het uitbreiden van onze voetafdruk in de Scandinavische regio."

Magnus Thome Maursund, EVP Network Pricing and Optimisation, Norwegian Air Shuttle:“Norwegian is altijd op zoek naar producten die van toegevoegde waarde zijn voor onze klanten en is daarom verheugd deze samenwerking met Allianz Partners aan te gaan. Deze nieuwe samenwerking stelt ons in staat om onze klanten dekking te bieden voor* en tijdens hun reizen. De verzekering biedt extra gemoedsrust voor onze klanten wanneer ze met Norwegian reizen.“
*Dekking voor de reis wordt aangeboden door Norwegian zelf.
 
Geplaatst op 23-05-2022

< VorigeVolgende >


Share on: