Opleiding tot NIVRE-expert Personenschade mogelijk met € 1.000 korting

Letsel Opleidingen B.V. staat vanaf nu geregistreerd in het STAP-opleidingenregister. Daardoor wordt het mogelijk om met een korting die oploopt tot € 1.000 korting een opleiding te volgen bij deze organisatie.

“Met onze opleidingen in combinatie met het STAP-budget maken we het voor professionals en werkgevers nog aantrekkelijker om de stap te zetten zich te verdiepen of te verbreden op het gebied van de letselschade. Aanvraag van een STAP-budget kan tot meer dan 20% kostenreductie leiden voor onze langlopende opleidingstrajecten” aldus Francie Peters, directeur van Letsel Opleidingen.

De opleiding tot Herstelcoach en de opleiding tot NIVRE-expert zijn de eerste opleidingen waar het STAP-budget voor kan worden ingezet. Mogelijk volgen ook andere opleidingen. Het budget is beperkt. In 2022 is er €160 miljoen aan subsidie vrijgemaakt en verdeeld over 5 aanvraagperiodes.

Het eerstvolgende moment om het budget aan te vragen start op vrijdag 1 juli 2022 om 10:00 uur via het UWV. Voor meer informatie over de opleidingen die gevolgd kunnen worden met het STAP-budget kan men zich aanmelden voor een van de voorlichtingsbijeenkomsten van Letsel Opleidingen B.V
Geplaatst op 30-05-2022

< VorigeVolgende >


Share on: