Rolf Groen gestart als Cyber Broker bij Aon

Deze maand is Rolf Groen gestart als Cyber Broker bij Cyber Solutions team van Aon. Na ruim 2 jaar met veel plezier als advocaat te hebben gewerkt bij Cox Ten Bruggencate Advocaten, een niche kantoor gespecialiseerd in transport, logistiek, handel, verzekering en aansprakelijkheid, is de overstap naar de verzekeringsbranche voor hem een mooi vervolg in zijn carrière.

Bij Cox Ten Bruggencate heeft Rolf zijn eerste kennismaking gehad met de verzekeringsbranche. Zijn interesse in de verzekeringsbranche is de afgelopen jaren gegroeid waardoor de overstap naar Aon een logische en mooie vervolgstap is. 
 
Rolf: "Als advocaat was ik veelvuldig bezig met het oplossen van de ontstane problemen waaronder mogelijke dekkingsproblemen. Bij Aon krijg ik de ruimte en de kans om deze problemen aan de voorkant al zoveel mogelijk te voorkomen en klanten daarbij te voorzien van maatwerk. In de continu veranderde cyberverzekeringsmarkt is vooral dit maatwerk een must have. Ik ben blij met de kans die Aon mij geeft om mijzelf op professioneel vlak verder te ontwikkelen en om als broker uiteindelijk het verschil te maken voor de klant."
Geplaatst op 20-05-2022

< VorigeVolgende >


Share on: