TVM Belgium biedt opleidingen aan met TVM solutions

Met de overname van mobility academy VDVision breekt een nieuw tijdperk aan voor TVM Belgium. Door deze belangrijke stap te zetten gaat men verder in het ontzorgen van de klanten. Met de oprichting van TVM solutions kunnen klanten nu ook terecht voor een totaalbeleving van zowel verzekeringen als opleidingen.

Jan van Waterschoot, commercieel directeur, legt uit: “Vanuit TVM Belgium willen we naast onze kernactiviteiten, het verzekeringsluik, bijkomende diensten aanbieden die voor onze klanten een belangrijke meerwaarde vormen. Zo kunnen klanten bij ons terecht voor een totaalbeleving, volgens het one-stop-shop principe. We profileren ons niet louter als verzekeraar, maar eerder als kennispartner. Uiteraard moet er een synergie zijn tussen het verzekeringsbedrijf en de aanvullende diensten. Met de overname van VDVision, dat we rebranden tot TVM solutions, maken we ons sterk dat die synergie gegarandeerd is.”


One-stop-shop: verzekeringen en opleidingen
VDVision is zeker geen onbekende voor TVM. We werken al jaren samen voor diverse opleidingen, waaronder de succesvolle TVM opleiding Manoeuvreren en dode hoek. Toekomstig is het de bedoeling om het aantal opleidingen en workshops verder op te drijven, maar ook in te zetten op e-learning en microlearning. Er wordt eveneens gekeken om de portfolio verder uit te breiden met onder andere audits en specifieke coachingtrajecten voor zowel de klanten als de vrachtwagenchauffeurs zelf.

Om onze klanten een vlotte toegang te geven tot alle gespecialiseerde diensten, wordt er achter de schermen momenteel hard gewerkt aan een online klantenplatform. Via dit platform zijn onze klanten slechts één muisklik verwijderd van de toegang tot de volledige digitale portfolio.


Missie: klanten ontzorgen op weg naar continuïteit en veiligheid
Preventie en risicobeheer zijn belangrijk voor transportbedrijven. Het blijft de missie van TVM Belgium om haar klanten te ontzorgen op weg naar continuïteit en veiligheid in Europa. Daarnaast wil TVM Belgium actief bijdragen tot duurzaamheid en kostenbesparing. Het reduceren van de effectieve schadelast, onder andere door de organisatie van de nodige opleidingen, is hiervan een belangrijk onderdeel.

Kurt Vandevelde, bedrijfsleider bij VDVision: “Bij VDVision streven we naar een veiliger en efficiënter verkeer. Wij doen dat door opleidingen die het gedrag van chauffeurs op lange termijn positief veranderen. Zo zorgen we voor een betere werkplek voor chauffeurs, minder schadekosten voor bedrijven én een veiligere ervaring op de openbare weg. Ook TVM Belgium heeft diezelfde missie, namelijk schadelasten reduceren en zorgen voor een betere verkeersveiligheid. We werken al jaren constructief samen en met de overname kan TVM Belgium een intensievere relatie opbouwen met de eindklant waardoor die nog meer wordt ontzorgd.”


Bekijk HIER het aanbod 
Geplaatst op 31-05-2022

< VorigeVolgende >


Share on: