VACATURE POST & CO: Schadebehandelaar - Parttime of Fulltime

Post & Co is een echt Rotterdams familiebedrijf gespecialiseerd in maritieme aansprakelijkheids- en daaraan gerelateerde verzekeringen. Er heerst een gezellige en informele sfeer. Het hoofdkantoor van Post & Co is gevestigd in Rotterdam en daarnaast zijn er kantoren in Antwerpen, Frankfurt en Seoul. Wil jij werken in de internationale verzekeringswereld? En zoek jij een zelfstandige baan als schadebehandelaar?

De baan als Schadebehandelaar / Claims handler
Voor ons kantoor in Rotterdam zijn we op zoek naar een claims handler. Een afwisselende en uitdagende baan met een internationaal karakter. Je krijgt te maken met een leuke mix van vaak gecompliceerde maritieme zaken. Als claims handler behandel je diverse zaken voortvloeiend uit contractuele en/of wettelijke aansprakelijkheden van onze klanten. Deze klanten zijn, onder andere, actief op gebied van de zeevaart, offshore, visserij, binnenvaart en (luxe) jachten.
 
Je werkt in een team van claims handlers met veel vrijheid en een grote mate van zelfstandige beslissingsbevoegdheid. Dit vereist zowel praktische, operationele als juridische kennis op het gebied van de scheepvaart. Je communiceert wereldwijd met alle bij een zaak betrokken partijen, zoals, uiteraard, onze klanten, verzekeringsmakelaars, P&I Clubs, verzekeraars, advocaten, experts en wederpartijen. Je ontzorgt onze klanten op het gebied van aansprakelijkheidsclaims waarmee zij nou eenmaal af en toe geconfronteerd worden.
 
Toelichting sollicitatieproces
Stuur je cv naar Matthijs van der Pol van MVP Solutions. Voor vragen kun je tevens contact opnemen met Matthijs.
Of CV Uploaden: http://solliciteren.mvpsolutions.nl/w/4?vacancy=PostSchadeSchadeMag
Of Mailen: vacature@MVPsolutions.nl
Of WhatsApp: 06-2417 2790 (Appen zonder nr. toe te voegen: bit.ly/AppMVPsolutions)
 
  • Een motivatie- / sollicitatiebrief is niet verplicht. Wil je echter wat toelichten op je cv? Stuur hem dan juist wel op.
  • Heb je behoefte aan een (video)call om je sollicitatie toe te lichten? Dat kan via bijv. via WhatsApp of FaceTime: 06-2417 2790 (Appen zonder nr. toe te voegen: bit.ly/AppMVPsolutions). Wil je wel eerst jouw cv sturen?
  • Reactie binnen 2 werkdagen
  • Online een aantal aanvullende vragen beantwoorden (vervanging van de motivatiebrief). Dit zijn gerichte vragen om een beter beeld te krijgen bij jou als persoon, jouw vaardigheden en ervaring t.o.v. de vacature.
  • Op gesprek bij Post & Co
  • Op contract bij Post & Co
Wat bieden wij
Dienstverband: Vast contract (tijdelijk met uitzicht op onbepaalde tijd)
Salaris: Afhankelijk van kennis en ervaring

Looptijd / Einddatum sollicitatieproces
24 juli 2022 (Dit is een maximum einddatum. Het kan zijn dat de vacature al eerder vervuld is).
 
Geplaatst op 30-05-2022