CCV congres ‘Eén front tegen criminaliteit’

Cybercriminaliteit, mobiel banditisme en ondermijning zijn vormen van criminaliteit waar ondernemers mee te maken hebben. Alleen als ondernemers en overheid samenwerken, kan men een veilig klimaat creëren. Wat gebeurt er al en wat kan nog beter? Dat wordt gedeeld tijdens het CCV congres 'Eén front tegen criminaliteit'.

Deze bijeenkomst wordt georganiseerd door het Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid (het CCV) en vindt plaats op maandag 27 juni van 10.00 tot 17.00 uur in TivoliVredenburg in Utrecht. Deelname is kosteloos.
 

Actieprogramma Veilig Ondernemen
Het CCV heeft een interessant programma samengesteld, bedoeld om te inspireren, kennis te delen, te netwerken en om nieuwe samenwerkingsvormen aan te gaan. Het CCV blikt terug op het Actieprogramma Veilig Ondernemen 2019-2022.


Daarbij worden in diverse inspiratiesessies uiteenlopende onderwerpen besproken, zoals ondermijning, cybercriminaliteit en mobiel banditisme. Ook wordt vooruitgeblikt op de agenda van de toekomst en kun je meepraten over de prioriteiten van de publiek-private aanpak voor de komende periode. Vanzelfsprekend is het bij uitstek een dag om nieuwe contacten te leggen. Bekijk het voorlopige programma of schrijf je direct in.  


Voor wie?
Het CCV organiseert het congres 'Eén front tegen criminaliteit' in samenwerking met het ministerie van Justitie en Veiligheid, VNO-NCW, MKB-Nederland en de politie. Het congres is bedoeld voor beleidsadviseurs van de overheid en van brancheorganisaties, veiligheidsadviseurs en projectleiders van publiek-private samenwerkingsvormen (PPS).

Het CCV ziet je graag op 27 juni in Utrecht, want alleen samen kunnen we criminaliteit bestrijden!

Geplaatst op 03-06-2022

< VorigeVolgende >


Share on: