Frans Ditmer nieuwe Chief Commercial Officer Fixico

Fixico, het digitale autoschadeherstel management platform, heeft bekendgemaakt dat Frans Ditmer in dienst zal treden als Chief Commercial Officer. Ditmer heeft meer dan 10 jaar topmanagement ervaring binnen de automotive branche.

Foto: De nieuwe CCO Frans Ditmer op het Fixico hoofdkantoor in Amsterdam
 

Ditmer heeft onder meer gewerkt als CEO bij Geevers Auto Parts. Geevers, onderdeel van de PHE group, is de grootste onafhankelijke leverancier van auto onderdelen in de Benelux met meer dan 200 werknemers verspreid over Europa. In het verleden was hij verantwoordelijk voor de leiding en succesvolle groei van meerdere internationale ondernemingen met een link naar automotive. Ditmer heeft veel ervaring op het gebied van business strategy, consultancy en sales en zal een leidende rol gaan spelen bij het vormgeven van Fixico’s commerciële strategie en de verdere internationale expansie in bestaande en nieuwe markten.

Fixico is momenteel actief in negen landen en werkt samen met meer dan 2.500 herstelbedrijven en ruim 200 zakelijke partners uit de verzekerings-, verhuur-, lease en fleet branche. Fixico’s management platform en marktplaats voor autoschadeherstel heeft als doel altijd de beste hersteloplossing te bieden voor de auto’s van zakelijke partners.


“Fixico gaat een bepalende rol spelen als het gaat om de toekomstige manier van het herstellen van autoschades, in Europa en daarbuiten. Fixico’s platform brengt efficiëntie in het herstelproces van autoschades voor alle betrokkenen. Ik kijk er naar uit om gezamenlijk Fixico’s groeistrategie vorm te geven en onze digitale oplossing naar een grotere groep klanten te brengen," zegt Frans Ditmer, de nieuwe CCO van Fixico.


“We zijn heel blij met Frans als nieuwe CCO van Fixico. Hij begrijpt onze ambitie om de autoschadeherstelmarkt te transformeren en zijn kennis en ervaring maakt het mogelijk om nieuwe klanten te bereiken en de zichtbaarheid te creëren die nodig is om onze ambitie te verwezenlijken. Frans zal ons helpen om Fixico te positioneren als een leading automotive tech company in Europa en daarbuiten,” zegt Derk Roodhuyzen de Vries, CEO van Fixico.


Ditmer volgt Luca Samorí op, die bij Fixico betrokken zal blijven als adviseur van het Leadership team. “Luca heeft een essentiële rol gespeeld in Fixico's groei en de expansie naar nieuwe markten. We zijn Luca dankbaar voor zijn bijdrage als leider van de commerciële teams, die ervoor hebben gezorgd dat Fixico momenteel bij vele toonaangevende organisaties in Europa wordt ingezet voor het efficiënt managen van autoschades. We kijken ernaar uit om op adviesbasis met hem te blijven samenwerken,” zegt Roodhuyzen de Vries.


Over Fixico
Fixico is het digitale autoschadeherstel management platform, met als missie de toekomst van schadeherstel op geheel nieuwe wijze vorm te geven, middels een slimme, betere en digitaal verbonden marktplaats voor alle betrokkenen. Fixico helpt zakelijke klanten om de juiste keuzes te maken op basis van data en ze in staat te stellen het gehele hersteltraject volledig te optimaliseren en te beheren en om berijders een zorgeloze ervaring te bieden. Meer dan 2.500 herstelbedrijven en 200 zakelijke klanten, waaronder marktleiders als AON, Sixt en Arval, maken gebruik van Fixico, dat inmiddels actief is in negen landen.

  
Geplaatst op 27-06-2022

< VorigeVolgende >


Share on: