Haringparty van Crawford & Company zeer geslaagd

Op dinsdag 14 juni vond voor het eerst in drie jaar de Haringparty weer plaats op de voor alle gasten vertrouwde locatie, de Koninklijke Roei- en Zeilvereeniging ‘De Maas’ te Rotterdam. Niels de Kock en Rob Kleinveld heetten alle gasten van harte welkom op de Crawford Haringparty 2022.

Op het terras van de Koninklijke Roei- en Zeilvereniging De Maas hebben de gasten kunnen genieten van haring met uien van de haringkar. Dames liepen rond met oesters en met bitterballen en aansluitend was er een voortreffelijk BBQ buffet, waarbij surf & turf genoten kon worden. 
 
Niels de Kock, sinds drie jaar Country Manager bij Crawford & Company, richtte kort het woord tot de circa 500 gasten, waarbij Niels aangaf dat hij ontzettend blij was om na drie jaar eindelijk weer iedereen te mogen ontvangen. Daarnaast vertelde hij kort over de mooie ontwikkelingen van Crawford door de overname van BosBoon Expertise en schaderegelingsburo R.P. van Dijk en bedankte iedereen voor hun aanwezigheid en de samenwerking met alle relaties. Samen met de gasten werd er geproost op een mooie netwerkmiddag.
 
Het was een prachtige middag op het zonovergoten terras met goede gesprekken met alle aanwezige marktpartijen. Volgens vele aanwezigen was de Haringparty niet eerder zo druk bezocht. 

De Crawford Haringparty blijft één van de belangrijkste en tevens gezelligste netwerkbijeenkomsten van het jaar. 


 

 
Geplaatst op 15-06-2022

Volgende >


Share on: