Meijers wint Assurantie Hockeytoernooi in Rotterdam

Afgelopen vrijdag 24 juni werd weer voor het eerst na Corona het befaamde Assurantie Hockeytoernooi georganiseerd door Young InSurance Nederland. Meijers kwam met een team van 15 kanjers en nog een goede kern van supporters. Na de poulefase ongeslagen te zijn doorgekomen, werd Markel in de kwartfinale, Van Traa in de halve finale en uiteindelijk de geduchte tegenstander Allianz in de finale verslagen. Dat maakt Meijers tot Kampioen 2022.

Ook Ecclesia met de Ecclesianen hebben alles gegeven in de strijd om de hockeytitel te behouden en hebben een mooie 4e plek bemachtigd. 

Young InSurance Nederland heeft er gezorgd dat het een topdag is geworden. Alle deelnemers zijn weer een leuke en sportieve ervaring rijker!

De evenementen van Young Insurance worden mede mogelijk gemaakt door de business partners en/of eenmalige sponsoren. Toegang voor Young InSurance leden is daarom bijna altijd geheel gratis. 


Samen een evenement organiseren?
Young InSurance is altijd op zoek naar marktpartijen die samen een evenement willen organiseren. Dit kan op verschillende manieren. Zij kunnen de organisatie volledig uit handen nemen maar het is ook mogelijk dat Young InSurance leden worden uitgenodigd voor een reeds bestaand evenement. Young InSurance wil de mogelijkheden graag bespreken.


 
Geplaatst op 29-06-2022

< VorigeVolgende >


Share on: