Reinoud Wolferink verruilt SAA voor Nedasco Verzekeringen

Nedasco Verzekeringen heeft Reinoud Wolferink (34) als Sluiter Multibranche op de afdeling Serviceteam Zakelijk aangenomen. Hij komt bij SAA Verzekeringen vandaan.

Reinoud startte drie jaar geleden bij SAA als Acceptant Varia, maar maakte al snel de overstap naar de beurs om als Sluiter Transport aan de slag te gaan. Voor SAA Verzekeringen werkte hij bij het detacheringsbureau Talent & Pro waar hij vier jaar lang veel verschillende rollen vervulde bij diverse verzekeringsmaatschappijen.

Reinoud: “In mijn rol als Sluiter Multibranche hou ik mij in de basis bezig met het sluiten van verzekeringen op de (groot)zakelijke verzekeringsmarkt, de coassurantiemarkt. In het begin zal het hier gaan om brandrisico’s en in mindere mate aansprakelijkheidsrisico’s voor bedrijven. Uiteraard hoop ik dat de mooie transportrisico’s ook bij Nedasco voorbij gaan komen!

Het binnenkomen bij Nedasco is heel erg prettig. Allereerst zijn mijn directe collega’s zeer behulpzaam en heerst er een goede sfeer op de afdeling. Het is een hechte club waar het klantbelang centraal staat.”

 

Geplaatst op 07-06-2022

< VorigeVolgende >


Share on: