Risk Management in een veranderende wereld

Op 15 en 16 juni organiseert Commercial Risk het Global Programmes Congres in het Leonardo Royal London Tower Bridge Hotel. Marktexperts zullen in verschillende lezingen en paneldiscussies adviezen geven hoe risico- en verzekeringsmanagers hun global programmes en captives kunnen gebruiken om succesvol door deze turbulente tijd te navigeren.


De afgelopen paar jaar hebben risico- en verzekeringsmanagers bij multinationals in Europa en wereldwijd te maken gehad met de vele uitdagingen op het gebied van bedrijfscontinuïteit en veerkracht die het gevolg zijn van de samenloop van gebeurtenissen die zich hebben voorgedaan.  

Ze hebben te maken gehad met stijgende verzekeringsprijzen, beperkte dekking en afnemende capaciteit en limieten in belangrijke sectoren zoals D&O en cyber. De inflatie is gestegen tot een niveau dat decennialang niet is vertoond en dat, in combinatie met de crisis in de toeleveringsketen, enorme vragen doet rijzen over de doeltreffendheid van de dekking van onroerend goed en bedrijfsschade.  

CFO's eisen kostenbesparingen, zekerheid en een duidelijk vooruitzicht van hun risicomanagers. In zo'n uitdagende omgeving zijn wereldwijde programma's en captives waardevoller dan ooit om risico- en verzekeringsmanagers te helpen leveren wat de CFO wil en eist.  


Geïnteresseerden kunnen zich HIER inschrijven voor deelname aan het congres in Londen.
 
Geplaatst op 08-06-2022

< VorigeVolgende >


Share on: