VACATURE LENGKEEK: expert aansprakelijkheid en CAR (bouwkundige)

Ben jij op zoek naar een (nieuwe) uitdaging in een werkomgeving die volop in ontwikkeling is? Dan nodigen wij jou graag uit te solliciteren op de vacature voor de functie van Expert Aansprakelijkheid en Construction All Risk (Bouwkundige) bij onze organisatie.

DUIDELIJK LENGKEEK: SPECIALIST ZIJN IN WAT JE DOET!

 

Voor verzekeraars en tussenpersonen behandelen onze experts schade aan of door bouwwerken, vaak complexe puzzels qua oorzaken, verantwoordelijkheden en gevolgen. Onze aansprakelijkheid en CAR experts zien het als een uitdaging om deze puzzels te ontrafelen en zijn betrokken en deskundige gesprekspartners van opdrachtgevers, aannemers, architecten en andere adviseurs. Zij helpen betrokkenen in een situatie van schade en/of calamiteit orde te scheppen en de weg vooruit naar een oplossing te vinden.

Zowel op nationaal als internationaal niveau zijn wij een bekende naam in de expertise- en taxatiewereld. Wij streven naar een zo hoog mogelijke kwaliteit. Om deze kwaliteit te borgen, is continu verbeteren en ontwikkelen noodzakelijk. Daar kunnen we jouw hulp bij gebruiken! Er is bij ons ruimte voor plezier, eigen inbreng en individuele prestaties.
 
Wie ben jij?
Ben jij die expert die met passie en enthousiasme expertise- of aanverwante soorten opdrachten uitvoert en ook uitdaging ziet in het onderzoeken van de toedracht en eventuele schuldvraag? Die met oog voor de eisen en wensen van de (eind)klant zijn of haar expertise inzet? Die het een plezierige uitdaging vindt persoonlijk de contacten met opdrachtgevers te onderhouden? En die zichzelf graag wil ontplooien? Dan zijn wij op zoek naar jou!
 
Jij biedt Lengkeek?
Voor deze functie heb jij een afgeronde Bouwkunde opleiding HBO met bij voorkeur een aantal jaren werkervaring in de bouwbranche. Je kunt uitstekend met Microsoft Office uit de voeten (Word, Excel en Outlook). Je bent in het bezit van het VCA basis certificaat. Ook beheers je de Nederlandse taal in woord en geschrift en heb je goede communicatieve en sociale vaardigheden. Ervaring als schade-expert is een pré, maar mocht je die niet hebben en wel enthousiast zijn voor deze nieuwe uitdaging: solliciteer direct en kijk wat Lengkeek voor jou kan betekenen!
 
Werken bij Lengkeek.
Lengkeekers worden gekenmerkt door een grote onderlinge verbondenheid, liefde voor het vak en een no-nonsense mentaliteit. 
De functie is op basis van 40 uur in de week en je werkgebied bestrijkt regio Amsterdam of Zwolle.
 
Contactinformatie
Heb je vragen over de vacature neem dan contact op met Andrea Hammes, per e-mail via a.hammes@lengkeek.nl
Een TMA assessment kan een onderdeel zijn van de sollicitatieprocedure.
Bij Lengkeek voeren we werkzaamheden uit die financiële belangen hebben, brengen we bezoeken aan particulieren en bedrijven, en krijgen we te maken met vertrouwelijke informatie. Deze opdrachten vertrouwen opdrachtgevers ons toe omdat ze vertrouwen in ons hebben. 

Voor indiensttreding voert Lengkeek daarom een ‘pre-employment screening’ uit. Dit bestaat uit het opvragen van een Verklaring omtrent Gedrag (VOG) voor financiële dienstverlening, eventueel aangevuld met verificatie van opleidingskwalificaties en referenties.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

 
Geplaatst op 29-06-2022